vaerste

Lune og solrike
villaleiligheter
under utvikling.

Du som vet å sette pris på kvalitet, vil elske Åsgårdhagen.

Åsgårdhagen er et sjeldent boligprosjekt. I et attraktivt villastrøk på Kråkerøy i Fredrikstad, skal vi bygge små og store leiligheter med villakvaliteter. 

Boligene blir skapt for best mulig utnyttelse av solforholdene, med en grønn hage som gir ro i sjelen. Fra Åsgårdhagen har du gangavstand til restaurantbyen Fredrikstad, eller til byens mange kulturtilbud. Sykle til stranda eller svipp utom Hvaler hvis du vil. Vi vet du liker at mulighetene er mange. Derfor er det å velge Åsgårdhagen enkelt.

Vil du vite mer? Kontakt megler for en prat:

Dag Thomas Svendsen
Eiendomsmegler MNEF

Henriette Knold Andersen
Eiendomsmegler MNEF

Meld interesse for prosjektet
 

Om prosjektet

Åsgårdhagen i Fredrikstad er et eiendomsprosjekt under utvikling, med sikte på salgsstart i 2024. Beliggenheten er sentralt på nordre Kråkerøy med det kommende boligprosjektet Byhaven og det nye handelssenteret Værstetorvet som nærmeste nabo. 

Åsgårdhagen ligger nært sentrum, men samtidig tilbaketrukket med store, grønne hager og terrasser. Villaleilighetene vil bli åpne, luftige og solvendte – slik at de grønne kvalitetene i Åsgårdhagen kan oppleves fra boligen. 

  • Plus Arkitektur er arkitekt og plankonsulent. En landskapsplan er under utvikling i samarbeid med SO-LA, Studio Oslo Landskapsarkitekter.
  • Byggherrer er Siri og Stein Georg Lillemoen i samarbeid med Værste AS.
  • Plus Arkitektur ved Alexander Mysen jobber nå med detaljregulering av prosjektet.

Flere prosjekter fra Værste: