vaerste

Ditt eget hus, midt i byen

Byhavens Townhouse gir deg følelsen av å bo i eget hus, midt i byen. Her får du mange av kvalitetene som i en enebolig, enten du velger et helt Townhouse eller en av leilighetene. Men du bor mer effektivt, mer moderne og mer urbant. Samtidig er et Townhouse også mindre, mer praktisk og mer lettstelt.

Du trenger ikke å bekymre deg over hagestell og snømåking, men har likevel tilgang til de flotte fellesarealene i takhagen. Husene har i tillegg to private uteplasser. Fra plan 1 er det utgang til markterrasse med privat hageflekk, og i plan 3 er det en en inntrukket takstue med stor takterrasse med mulighet for utekjøkken. Leilighetene kommer med enten markterrasse i plan 1 eller takterrasse i plan 3.

Byggene oppføres med robuste, vedlikeholdsvennlige og bærekraftige materialer med lang levetid. De primære fasadematerialene er henholdsvis tegl og tre, med sort detaljering og overganger som skaper kontraster og dybde i fasadene.

De 19 husene kommer med to forskjellige planløsninger, hvor begge praktisk delt opp i forskjellige «bo-soner» med oppholdsrom på et plan og soveromsdelen på et annet plan. Les mer om de to planløsningene her.

Denne boligformen har mange gode kvaliteter – her får du moderne arkitektur, god bokvalitet og muligheten til å leve tilbaketrukket, og samtidig midt i Fredrikstad sentrum.

Meld interesse for prosjektet