vaerste

Boligkomplekset

Utsikt, takhage, gode løsninger


Adkomsten til boligene er fra elvesiden av bygget, og utearealene her er opparbeidet med sitteplasser, lekeplass, treningsapparater og sykkelparkering. De tre gjenværende leilighetene ligger i sjette etasje. Boligdelen har 3 inngangspartier med hver sin heis-/ og trappesjakt, noe som betyr at det kun er 9 boenheter pr heis, og bare 3 inngangsdører i hver etasje. Dette gir en eksklusiv følelse av å bo privat og usjenert.

Takhagen er prikken over i’en i dette boligprosjektet. Den skjulte perlen plassert i plan 4 - ikke synlig fra gaten, med trivelige, intime oppholdsrom der man kan få følelsen av å sitte i en hage og godt skjermet for vinden. Det er 18 gjennomgående 4-roms leiligheter med både vindusfasade mot elven og stor innglasset veranda mot sør. Leilighetene har en størrelse på mellom 102-106 m2 og er designet for å kunne være en fullgod erstatning for eneboligen. Her er det 3 gode soverom, 2 bad, gang med plass til garderobeskap og oppbevaring, og en meget god og lys stue-kjøkkenløsning der kjøkkenet deler stua i to soner.

De 9 studioleilighetene har en meget smart og tiltalende planløsning, og med vindusfasade og takhøyde på 2,70 meter både i stue og soverom vil disse 41 kvadratmeterne føles romslig og velutnyttet tilrettelagt for varig livskvalitet. Her er det en åpen stue-kjøkkenløsning og fransk balkong ut mot elva. Soverommet har skyvedører på hver side av sengen og på denne måten er arealet utnyttet maksimalt med god gjenværende plass i stuen. Både bad og kjøkken er i fullskala med gode løsninger, og alle leilighetene har selvsagt tilgang til utearealene i takhagen.