vaerste

Takk for din interesse for Tårnene på Værstetorvet. Salget er i gang!

Vi er glade for å dele med deg at salget er i gang, og at salget har gått over alle forventninger så langt! I forhåndssalget ble det solgt hele 21 leiligheter, og det er mange som er interessert i de elegante leilighetene.

Det er fortsatt flere flotte leiligheter til salgs, i det som ser ut til å bli et av de mest populære stedene å bo i byen. Benytt sjansen nå til å finne ditt nye hjem, og bli en del av det nye nabolaget på Værstetorvet.

I Tårnene på Værstetorvet bor du ved foten av gangbroa, kun en heistur unna der det skjer. Her kan du trekke deg tilbake og nyte livet på takhagen eller finne roen på din private balkong. Illustrasjon – avvik kan forekomme. 

Kun kr 100.000 i forskudd

Forskuddet er kun kr. 100.000 for privatpersoner. Dette gjelder for en begrenset periode. 

Er dette ditt nye hjem?

Leilighetene er i ulike størrelser og prisklasser; 4-roms, 3-roms og 2-roms. I tillegg til din egen private balkong, har du en stor takhage å boltre deg på. Se noen eksempler på ledige leiligheter her (trykk på leilighetsnummeret for å se leilighetens egne side i boligvelgeren):


T1 601

Nyt livet i Tårnene, her bor du høyt og luftig med kvalitet, eleganse og komfort. Illustrasjon: Avvik kan forekomme.

Besøk boligvelgeren for å finne din drømmebolig.

Avtal møte med megler i vårt visningssenter 

Ta kontakt med en av våre meglere i dag for å avtale en prat i visningssenteret vårt, rett ved gangbroa; Gamle Beddingvei 27. Her får du muligheten til å motta trykket prospekt og oppleve den sentrale beliggenheten. På visningssenteret er det utstilling av kjøkken, bad, interiørkonsepter og mye mer. Det er også muligheter for en virtuell visning av prosjektet ved bruk av VR-briller. Ta kontakt for gjennomgang av prosjektet og leilighetene.

Lurer du
på noe?


Ta kontakt med Per Olav eller Emilie, så vil de svare på dine spørsmål om Tårnene på Værstetorvet.