vaerste

Dokka 6

Dokka 6 er et fantastisk flott bygg rett ved elven og Gjestehavna. Bygget ligger 250 meter fra bussholdeplasser (både i Jens Wilhelmsensgate og på Mosseveien) og 150 meter fra fergeleiet. Du finner flotte fellesfasiliteter som trivelig personalrestaurant med hjemmelaget mat, trygg innendørs sykkelparkering og garderober med dusjer. 

Vi har ledige arealer i 1., 4., 6. og 7. etg. og skreddersyr lokalene etter dine ønsker!

Type

Kontorlokale

Kvm.

Fra 95 m²

Etasje

1. - 7.

Ferdigstilt

Høsten 2021

Visning etter avtale

Illustrasjonsfoto

Nye kontorlokaler

Høsten 2021 står de nye kontorlokalene klare på Værste rett ved Gjestehavna. Bygget har en flott  fasade og utsikt over Vesterelven. Det er kort gangavstand til Fredrikstad sentrum og den nye Fredrik II videregående skole og Arena Fredrikstad blir liggende i umiddelbar nærhet.

Kantine

Artboard 7

Møtesenter

Sentralt

Utsikt

Et nærmiljø i stor vekst

Værste-området har ca 5.500 studenter og arbeidstakere i tillegg til de som bor på området. Man når alle byens butikker og andre servicefunksjoner innenfor 5 minutters gange. Ca 500 meter til gangbrua.

Værste ønsker å bidra til at Fredrikstad blir en enda bedre by å bo, studere og jobbe i. En god miks av boliger, skoler, næring, idrett og kultur, vil gjøre området til akkurat det.

Enkelt å reise til

For gående fra sentrum tar  det ca. 7 minutter fra Stortorvet via gangbrua. Bussforbindelse har stoppested i umiddelbar nærhet. 

I tillegg har byfergen anløp på Værste. Byfergen kjører halvtimes avganger mellom Gamlebyen, Isegran, Smertu, Sentrum, Værste, Ålekilene og Gressvik.

Sykkel

Fra deling til parkering

Offentlig

Byfergen går hver halvtime i begge retninger

Bil

Fra E6 til parkering

Kontakt oss direkte eller ved å sende inn skjema under.


Det finnes ingen nyheter å abonnere på for øyeblikket.

Andre kontorer