vaerste

Dreieværste

Dreieværste har en sentral beliggenhet tett på vannet like ved Gangbroa i Fredrikstad Sentrum. Byfergen har anløp like utenfor og det er kort vei til bussholdeplasser. 

Dreieværste er et spennende kombinasjonsbygg med kontorer, utdanning og boliger.  Her kan man få lokaler med svært god takhøyde, store vinduer og flott utsikt.

Type

Kontorlokaler

Kvm.

Fra 487 m² til 2.114 m²

Etasje

1. og 2.

Innflytting

2021

Visning etter avtale

Et spennende nytt prosjekt

Dreieværste er et nytt kombinasjonsbygg med næringsarealer i plan 1-3 og boliger i plan 4-6. Realiseringen av Dreieværste har gitt mulighet for en utvidelse av Høgskolen i Østfold. Avdeling for helsefag har etablert et av Norges mest moderne ferdighets- og simuleringssenter i 3. etasje. Wang Ung har etablert seg i deler av 1. etasje.  I øvrig del av 1. etasje og i 2. etasje skal det etableres kontor- og næringsarealer.  

Sentralt

Utsikt

Ved fergestopp

Et nærmiljø i stor vekst

Værste-området har ca 5.500 studenter og arbeidstakere i tillegg til de som bor på området. Man når alle byens butikker og andre servicefunksjoner innenfor 5 minutters gange. Ca 200 meter til gangbrua.

Værste ønsker å bidra til at Fredrikstad blir en enda bedre by å bo, studere og jobbe i. En god miks av boliger, skoler, næring, idrett og kultur, vil gjøre området til akkurat det.

Sentralt og lett tilgjengelig

For gående fra sentrum tar  det ca. 3 minutter fra Stortorvet via gangbrua.

Bussforbindelse har stoppested i umiddelbar nærhet.

I tillegg har byfergen anløp ved gangbrua til sentrum.

Sykkel

Fra deling til parkering

Offentlig

Byfergen går hver halvtime

Bil

Fra E6 til parkering

Kontakt oss direkte eller ved å sende inn skjema under.


Andre kontorer