vaerste

Taphouse fyller gata til Champions League-festen

Liverpool mot Real Madrid - det er duket for skikkelig fotballfest i og utenfor Stadion Taphouse når Champions League-finalen går av stabelen lørdag.

Klokken 21.00 lørdag kveld er det klart for et skikkelig gigantoppgjør når Real Madrid og Liverpool skal avgjøre hvem som er sterkest i sesongens siste, avgjørende kamp. 

Stadion Taphouse er klare for storinnrykk av supportere, og setter like godt opp storskjerm på 10 kvadratmeter i gata utenfor – og fyller på med 250 ekstra sitteplasser utendørs.

– Det blir en skikkelig fotballfest!, smiler Jan Johansen, daglig leder i selskapet Serveringsgruppen - som eier Stadion Taphouse. 

Sportsbaren som ligger kun et innkast fra gangbroa på Værstesiden, er klare for å ta imot Liverpool- og Real-supportere – men også andre fotballinteresserte som vil få med seg oppgjøret. Ute er det ferdig rigget fra kl 17 lørdag. Avspark er altså fire timer senere.

– Vi gjorde det samme for noen år siden da Liverpool også var i finalen, og da var det stappfullt her. Så det blir førstemann til mølla for de beste plassene, og værmeldingen ser veldig bra ut, sier Johansen.

Med et svært begrenset antall steder i byen som viser fotball og finalen, er Johansen glad for å kunne øke kapasiteten – og samle fotballglade i byen.

– Fotball handler jo om engasjement og følelser, og en finale som dette vil mange få med seg. Ja, det blir en skikkelig festkveld for supporterne, slår Johansen fast.


Foto: Lion Island

Her finner du Stadion Taphouse (zoom inn på kartet):

Motta nye Livet på Værste-saker
rett i mailboksen