vaerste

Bli kjent med meglerne på Innseilingen

PrivatMegleren er valgt som eiendomsmegler for Innseilingen, og med Fredrikstad-kontorets lokalkjente meglere, samt sentrale meglerresurser fra Nyeboliger-kontoret i Oslo, er salgsteamet godt rustet for salget.

Gjennom arbeidet med salgssuksessen Byhaven, har PrivatMegleren Fredrikstad og PrivatMegleren Nyeboliger Oslo ivaretatt og fulgt opp interessenter og kjøpere i prosjektet.

Ønsker å gjenta suksessen for Innseilingen 

 PrivatMegleren har høy kompetanse innen salg av prosjektert bolig, og leverer spisskompetanse om markedet og nærområdet til Innseilingen.

“Vi ser frem til å videreføre det tette og gode samarbeidet, og er sikre på at boligkjøperne i Innseilingen vil oppleve stor trygghet i fra første stund til overtagelse,” sier ansvarlig megler for Innseilingen, Per Olav Borgås.

Som en liten introduksjon til meglerteamet har vi stilt noen aktuelle spørsmål, som sikkert mange lurer på rundt Innseilingen:

Dere har gjort stor suksess med svært godt salg på Byhaven-prosjektet, hva er «hemmeligheten» deres? 

- Godt samarbeid mellom meglere og utbygger! Alle involverte i Byhaven, meglere eller utbygger, er opptatt av å skape resultater som et team. Vi er alle tilgjengelige og svarer på små og store spørsmål. Vi ønsker å vokse sammen, og utvikler oss i rekordfart. 

Byhavens suksess var godt samarbeid med både oppdragsgiver og arkitekt, og at vi traff markedet på et godt tidspunkt ved lanseringen i mai 2021. God markedsføring i forkant og under salgsprosessen, samt tett oppfølging av interessenter. 

Tydelig kommunikasjon og godt samspill mellom markedsavdelingen, megler og reklamebyrå gjorde at resultatet ble så bra. 

Innseilingen har en litt annen profil enn Byhaven. Hva vil dere trekke frem som ekstra spennende her?

- Innseilingen ligger så sentralt at man kan spasere til og fra livet i byen. Men når man kommer hjem, er det likevel rolig.

Den største forskjellen fra Byhaven er at det prosjektet er veldig urbant og sentralt, mens Innseilingen er for de som ønsker å være litt utenfor bykjernen og ha den roen – samtidig som det fortsatt er nærhet til byen: Sjøen rett utenfor gir masse muligheter for å dra ut med båt, kajakk eller bade. Tett på naturen. 

Den planlagte marinaen rett utenfor døren er et kjempepluss! Vi synes det er et utrolig spennende og vakkert prosjekt som kommer til å vekke oppmerksomhet. 

 Hvilke målgruppe/personer mener dere Innseilingen passer godt for? 

- Alt fra unge til eldre. De som ønsker en sentral, men roligere beliggenhet og nærhet til vannet, vil foretrekke Innseilingen fremfor å bo i byen. 

Vi mener at bo-opplevelsen blir optimal med ulike familier i ulike livssituasjoner, og ulike generasjoner og alderssammensetninger. Men vi tror nok det vil være en overvekt av den voksne kjøpegruppen: Par fra 50 og oppover.

 - Innseilingen kommer til å bli helt fantastisk! Når man ser på illustrasjonene, får man en utrolig god følelse og lyst til å være en del av dette!

Meglerene: Martin Spinnvåg, Emilie Hamansen og Per Olav Borgås.
Foto: Privatmegleren

Møt menneskene

Per Olav Borgås er senior eiendomsmegler for PrivatMegleren i Fredrikstad, med over 30 års lokal erfaring med salg av både nye og brukte boliger i området. Han er opprinnelig fra Greåker, men er bosatt på Hvaler. Per Olav kjenner Fredrikstad og omegn svært godt, og strekker seg alltid litt ekstra for å gjøre den beste jobben for kundene. 

Martin Spinnvåg har over 10 års lokal erfaring. De siste 6 årene hos PrivatMegleren med salg av både nye boliger, bruktboliger og fritidsboliger i Fredrikstad og på Hvaler. Martin gir dere gjerne gode råd underveis, og ser frem til å møte alle potensielle interessenter. 

Emilie Hamansen har jobbet med eiendomssalg siden 2014, av både nybygg og bruktboliger. Hun er godt kjent med markedet i Fredrikstad, og lidenskapelig opptatt av å alltid skape en trygg og god kjøpsprosess for absolutt alle kunder.

– Vi gleder oss til å vise frem prosjektet og til salgslanseringen!