vaerste

Et hav av fordeler

Solvennlig beliggenhet ved bredden av Vesterelva er ikke den eneste fordelen ved å bo i Innseilingen.

Arkitektene som tegnet Innseilingen hadde en visjon de fant inspirasjon fra, som de kalte “sjøpark”. Og med to store parkområder rett utenfor inngangsdøren, er nærheten til naturen og det grønne et av de største plussene ved å bo akkurat her i Fredrikstad.

Sjø med park 

Ta turen igjennom den bevaringsverdige Ballastparken med en rekke unike plantearter og historisk betydning. Eller nyt hverdagene i nærmiljøparken - et grøntdrag som strekker seg gjennom boligprosjektet med gode lekeområder, egen bocciabane og oppholdssoner åpne for alle som trenger et pusterom ute i det fri.

Nærheten til sjøen finnes i form av en marina utenfor den trivelige Elvepromenaden, hvor beboerne i Innseilingen får fortrinnsrett til å leie eller kjøpe egen båtplass.

Smart og sosialt

Alle leiligheter i Innseilingen er bygget for fremtiden og tilrettelagt for en rekke smarthus-løsninger, som man kan velge mellom i tilvalgsprosessen. Men smart bokvalitet handler også om mye mer enn teknologi. Gode møteplasser og uterom skaper trivsel, slik som eget grendehus. Her er det mange muligheter, alt fra trivelige spontane kaffemøter til sosiale sammenkomster både i felles eller privat sammenheng. Elva, sjøen, naturen, barnehage og byens alle tilbud - Innseilingen ligger ved bredden av alt som er fint i livet.