vaerste

Skap din egen stil

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å finne en stil som gir din nye leilighet et personlig og helhetlig inntrykk. Vi har derfor tatt frem tre interiørkonsepter som du kan velge mellom.

Vi har hentet inspirasjon til interiørkonseptene fra de unike omgivelsene til prosjektet; «Vakkert beliggende mellom by, natur og åpent farvann». De tre konseptene skiller seg fra hverandre når det gjelder fargevalg på vegger, fliser på bad, samt kjøkken- og baderomsinnredning. Leilighetene leveres med hovedkonseptet «Bakkekontakt» som standard, men du kan kostnadsfritt endre til et av tilvalgskonseptene; «Ro» eller «På dypet».

Din egen fargepalett

Hvert konsept har en fargepalett med fire farger som er nøye sammensatt for å skape et helhetlig uttrykk i leilighetene. Du kan velge 4 farger kostnadsfritt til hvert av de 3 konseptene. Du finner fargenes navn i beskrivelsen til respektive interiørkonsept.


Bakkekontakt

Bakkekontakt gir en varm og inkluderende atmosfære og har tydelige referanser til jorden vi går på – det solide fundamentet som gir oss trygghet og varme. Konseptet har hentet inspirasjon fra varme svaberg, solnedganger, jord og leire.


Ro

Ro har tydelige referanser til naturen i nærområdet – og gir oss rom til å finne klarhet i tankene, i en søken etter ro, rekreasjon og harmoni. De svale og behagelige fargene har myke overganger, med inspirasjon fra elvestein og de lyse dagene på en sandstrand.


På dypet

På dypet har et dristigere formspråk med tydelige referanser til havdypet. Her skapes et sofistikert og industrielt uttrykk hvor fargene er inspirert av havets drama, med større kontraster og mørkere toner.