vaerste

Sørvendt hjørneleilighet med terrasse, privat uteplass og sjøutsikt!

Leilighet C102 er en flott 3-roms leilighet på bakkeplan i Hus C med fantastisk beliggenhet lengst vest i prosjektet, ved elvepromenaden og marinaen.

I Bygg C er de fleste leilighetene allerede blitt solgt, men for deg som ønsker en romslig 3-roms på bakkeplan med store private utearealer, har vi fortsatt denne flotte leiligheten tilgjengelig for salg.

Inntrukket markterrasse og privat uteplass

Dette er en romslig 3-roms hjørneleilighet på 67 m2 på bakkeplan i bygg C. Du kommer inn i leiligheten via en entré som har godt med garderobeplass og adkomst til det flislagte badet. De to soverommene henvender seg mot den rolige nærmiljøparken, og i det romslige hovedsoverommet finner du en praktisk walk-in closet.

Mot sør ligger den romslige kjøkken-/stueløsningen som har et stort kjøkken i vinkel og en lys og luftig stue med store vindusflater både mot sør og øst. Her er det adkomst til den inntrukne sørøstvendte markterrassen, som sommerstid fungerer som en hyggelig forlengelse av stuen. Ønsker du en egen hageflekk er dette leiligheten for deg! Utenfor terrassen ligger nemlig en privat sørvendt uteplass, som har en flott utsikt mot marinaen og videre ut over vannet i vest. 

Her i Innseilingen kan du leve et elveliv med supre solforhold og mulighet for egen båtplass nesten rett utenfor døren. 

Velkommen til din nye hjemmehavn!

*Alle arealer oppgitt er BRAi, som er arealet innfor boenheten