vaerste
Uteplassen til leilighet B502 med fantastisk sjøutsiktUteplassen til leilighet B502 med fantastisk sjøutsikt

Stor hjørneleilighet med fantastisk utsikt og gode solforhold!

Nå har du mulighet til å sikre deg en unik og stor hjørneleilighet på 127 m2 i 5. etasje med fantastisk utsikt og gode solforhold!

Beliggenhet er noe av det viktigste når du skal velge bolig. Innseilingen får en av de aller beste i Fredrikstad, hvor stikkordene er vestvendt, nærhet til elv og sjø, sentrumsnært og skjermet. Leilighet B502 ligger i hus B, helt sør i prosjektet og har en tilbaketrukket beliggenhet mellom nærmiljøparken og Glomboveien.

Både takterrasse og balkong

Dette er en stor og meget omfangsrik 4-roms hjørneleilighet på hele 127 m2  i 5. etasje i bygg B. Det er adkomst til leiligheten fra en stor entré som har godt med garderobeplass. Soveavdelingen ligger mot nordvest, hvor en gang gir adkomst til to flislagte bad, separat vaskerom og de tre soverommene som alle henvender seg inn mot den rolige nærmiljøparken.

Mot vest ligger en meget lys og romslig kjøkken-/stueløsning med kjøkkenøy og store vindusflater i tre retninger. Her er det skyvedører ut til en inntrukken balkong mot nordvest samt en stor og delvis inntrukken takterrasse mot sørvest. Her har du rikelig med plass til å møblere med separate soner for middagsselskap og avkobling, både innendørs og utendørs.

Stuen og de to uteplassene har meget gode lys- og solforhold, og de byr på en fantastisk utsikt mot nabolaget og videre ut over vannet i vest. 

Her i Innseilingen kan du leve et elveliv med supre solforhold og mulighet for egen båtplass nesten rett utenfor døren. 

Velkommen til din nye hjemmehavn!

*Alle arealer oppgitt er BRAi, som er arealet innfor boenheten