vaerste

Se de nyeste illustrasjonene!

Her kan du se de nyeste illustrasjonene av boligene som kommer i Tårnene på Værstetorvet

Det jobbes nå videre med utviklingen av de elegante leilighetene i Tårnene på Værstetorvet. De nye leilighetene passer for deg som ønsker et særegent, elegant og funksjonelt hjem midt i Fredrikstad sentrum. Her ser du de nyeste illustrasjonene fra prosjektet.

God kvalitet i arkitektur, materialer og planløsninger er nøkkelord for ditt nye hjem. Store vindusflater gir naturlig lys og utsyn. Illustrasjon – avvik kan forekomme

Nyt roen midt i sentrum på din private balkong. Legg merke til arkitekturen med tegl og buer som er inspirert av tradisjonsrik Fredrikstad-arkitektur. Illustrasjon – avvik kan forekomme.


Planlagt salgslansering våren 2024

Tårnene på Værstetorvet er planlagt med 59 flotte leiligheter i de tre tårnene. Leilighetene vil variere i størrelser fra ca. 40 til 135 kvadratmeter, slik at du kan finne ditt nye hjem som passer akkurat deg og din livsstil. Vi jobber i disse dager flittig for  å klargjøre for en salgslansering  i 2024. 

Mer informasjon om boligene, leilighetene og salgslanseringen vil bli gjort tilgjengelig løpende fremover. Meld interesse for å motta løpende informasjon og fra prosjektet