vaerste

Skap din egen stil

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å finne en stil som gir din nye leilighet et personlig og helhetlig inntrykk. Vi har derfor tatt frem tre interiørkonsepter som du kan velge mellom. Vi innreder våre hjem mer bevisst og personlig enn noen gang. For Tårnene har vi valgt å fokusere på tidløse og holdbare stilretninger med innslag av moderne design, formspråk og materialer.

Inspirasjon til interiøret er hentet fra stilretninger som art deco, shaker og modernismen. Det er satt sammen tre ulike interiørkonsepter hvor alle har som mål å skape en god og helhetlig atmosfære. Interiørkonseptene er utviklet i samspill med arkitekturen og utforming av fellesarealer.

Hvert interiørkonsept har fått sin egen fargepalett med fire farger som er nøye sammensatt for å gi et helhetlig uttrykk i leilighetene. Du velger selv hvilken av disse fargene du ønsker malt i de ulike rommene, helt kostnadsfritt. 

Interiørkonseptene er utarbeidet av vår egen Kundesjef Nadine Isberg Haugan, som har lang erfaring som interiørdesigner

Interiørkonsept No. 1

I dette interiøret ønsker vi å skape et elegant uttrykk med en lun og inkluderende atmosfære. Her er det hentet inspirasjon fra Boutique Hoteller og elementer fra art deco. 

Den vakre trestrukturen som trer frem i den brunbeisede kjøkkenfronten gir dybde til rommet på en subtil og diskre måte. Benkeplaten er i en delikat beigetone med taktil overflate. 

Fargepaletten inneholder distinkte farger som Rock Sugar og Sophisticated Red, så vel som de gode basisfargene Kalk og Antwerpen Beige. 

Flisene på badet skaper en rolig og behagelig stemning, mens innredningen i svart tilfører en dempet kontrast til rommet. 

Vi legger her til rette for at du kan ta med deg din historie og skape et personlig og godt hjem.

Interiørkonsept No. 2


Sofistikert, stramt og tidløst er stikkord for dette interiøret med en varm undertone. Her henter vi inspirasjon fra modernismen. Det er klare overganger og kontraster, men samtidig gir det følelsen av harmoni og ro. 

Kjøkkenet med en slett mørkegrå front og en mørk benkeplate med dype sjatteringer gir et tydelig statement til rommet. Ved å hente inn hele den foreslåtte fargepalletten vil leiligheten fremstå med et sofistikert og tøft uttrykk. 

Fargepalletten inneholder de flotte fargene Elegant og Soft Brown, samt basisfargene Ascott og Sommersne. 

Badet er rent og delikat med hvit innredning, speil med sort ramme og fliser med et spennende terrazzomønster. 

Vi gir rom for din personlighet til å tre frem. La designmøbelet, et stort bilde eller en antikk skulptur tilføre miljøet noe unikt.

Interiørkonsept No. 3


I dette Interiøret ønsker vi velkommen inn i en sval og stemningsfull atmosfære. Inspirasjonen er hentet fra stilretningen shaker. Det ærlige og enkle skaper estetikk. 

Kjøkkeninnredningen har en solid ramme med speil i midten. Fronten har et lett slør av lys grått og sammen med benkeplatens spennende dybde får det et vakkert uttrykk. 

Fargepaletten består av Lavendel Touch, Evening Green og den nydelige Sheer Grey, samt den rene Klassisk Hvit. 

Badet har fått lyse fliser med diskre spill og en mørk grågrønn innredning. Speil med sort ramme.

Tilfør møbler med myke linjer, deilige tekstiler og friske blomster, så skaper du et behagelig og vakkert miljø.

Kommer for salg

Det kommer 59 flotte leiligheter fordelt på de tre boligtårnene. Leilighetene vil variere i størrelse, men majoriteten er store leiligheter med privat uteplass.  Mer informasjon om  leilighetene vil bli gjort tilgjengelig snart. Vi jobber i disse dager for å klargjøre for en salgslansering i løpet av kort tid.  

Meld interesse under så holder vi deg løpende oppdatert når vi har noe nytt å fortelle. Du vil også bli holdt oppdatert om den kommende salgsstarten, slik at du har god tid til å forberede deg.