vaerste

Illustrasjon – avvik kan forekomme. Illustrasjon viser tilvalgsløsninger

Sniktitt på planløsninger

I ditt nye hjem ønsker vi å tilby deg mer enn bare et sted å bo; vi ønsker å gi deg en opplevelse av komfort, eleganse og funksjonalitet. Leilighetene er utformet for å imøtekomme dine behov for et moderne og romslig hjem, med en rekke egenskaper som skiller seg ut.

I Tårnene på Værstetorvet kommer det  59 elegante og moderne leiligheter, fordelt på tre tårn. Leilighetene varierer fra små 2-roms til store 4-roms  i størrelser fra 41 til 159 kvadratmeter BRA-i, slik at du kan finne ditt nye hjem som passer akkurat deg og din livsstil. De fleste leilighetene har to romslige soverom, ideelt for å ønske gjester velkommen eller skape en perfekt arbeidsplass. Vi tror på å gi deg et hjem som ikke bare er funksjonelt, men også inviterende.

Illustrasjon - avvik kan forekomme

De fleste leilighetene i Tårnene er hjørneleiligheter, og dette betyr at du kan nyte utsikten og utsynet fra stuen i to himmelretninger. Slapp av og la deg inspirere av den naturlige belysningen og utsynet som gir en følelse av romslighet og frihet. Under presenteres et utvalg at de flotte leilighetene som snart kommer for salg.


T2 401: 3-romsleilighet med stor privat uteplass

Dette er en romslig leilighet på 95,9 kvm (BRAi) i tårn 2. Her får du to store soverom, to bad og en åpen stue-kjøkkenløsning med utsyn i to himmelretninger. Leiligheten ligger i 4. etasje og har en meget stor privat terrasse i tilknytning til felles takhage.


Plantegning leilighet T2 401 - plantegning under arbeid

T1 501: Innholdsrik 4-roms leilighet 

Denne leiligheten har flott utsyn over takhagen og utsikt mot sentrum. Med tre soverom, gjeste-WC, bod og stort oppholdsrom er dette en svært innholdsrik bolig. Leiligheten er på 98,9 kvm (BRAi) og har en flott balkong på 17 kvm.

Plantegning leilighet T1 501 - plantegning under arbeid

T2 804:  Arealeffektiv 3-roms med utsikt over byen  

I øverste etasje i tårn 2 ligger denne arealeffektive leiligheten på 69,6 BRA med to soverom og en flott utsikt over Fredrikstad sentrum.  Den store dobbeltdøren ut til balkongen gir denne leiligheten en helt unik karakter. 


Plantegning leilighet T2 804 - plantegning under arbeid

T3 802:  Unik 3-roms med svært gode kvaliteter  

T3 er tårnet nærmest elven, og toppetasjen her finner du denne unike 3-romsleiligheten på 97,1 kvm (BRAi). Leiligheten har to store soverom og et svært romslig oppholdsrom med utgang til balkong. De store vinduene og balkongdøren gir mye lys inn og ikke minst får du en flott utsikt mot Fredrikstad sentrum.

Plantegning leilighet T3 802 - plantegning under arbeid

T2 802:  Stor 4-roms med balkong mot sydvest  

Dette er en romslig hjørneleilighet på 128,4 kvm (BRAi) beliggende i øverste etasje i tårn 2. Det svært store oppholdsrommet gir flere muligheter for møblering i ulike soner. Fra den store sydvente balkongen har du utsyn over takhagen og siktlinje mot vest. Med tre soverom, to bad, innvendig bod og mye avsatt plass til garderobe er dette en svært innholdsrik leilighet, 


Plantegning leilighet T2 802 - plantegning under arbeid

Kommer snart for salg!

Tårnene på Værstetorvet kommer for salg i løpet av mai/juni. Meld din interesse for å bli holdt oppdatert om den kommende salgsstarten.