vaerste

Tårnene på Værstetorvet, lurer du på hvordan det blir?

Det jobbes nå med utviklingen av de elegante leilighetene i Tårnene på Værstetorvet. De nye leilighetene passer for deg som ønsker et moderne og funksjonelt hjem midt i Fredrikstad sentrum.

Bo urbant ved foten av gangbroa, kun en heistur unna der det skjer. Her kan du trekke deg tilbake og nyte livet på takhagen, eller finne roen på din private balkong i ditt nye hjem. Legg merke til arkitekturen med tegl og buer som er inspirert av tradisjonsrik Fredrikstad-arkitektur. Illustrasjon – avvik kan forekomme.

Elegant, lyst og moderne er nøkkelord for interiøret. Du kan velge mellom ulike interiørstiler, farger og tilvalg, slik at ditt nye hjem blir akkurat slik du drømmer om. Store vindusflater gir naturlig lys. Illustrasjoner - avvik kan forekomme.

Bo urbant i sentrum, ved foten av gangbroa

Bo midt i sentrum, kun en heistur unna butikker, caféer, opplevelser, og alt som Fredrikstad sentrum har å by på.


Planlagt salgslansering tidlig i 2024

Tårnene på Værstetorvet er planlagt med 59 flotte leiligheter i de tre tårnene. Leilighetene vil variere i størrelser fra ca. 40 til 135 kvadratmeter, slik at du kan finne ditt nye hjem som passer akkurat deg og din livsstil. Vi jobber i disse dager flittig for  å klargjøre for en salgslansering tidlig i 2024. 

Mer informasjon om boligene, leilighetene og salgslanseringen vil bli gjort tilgjengelig løpende fremover. Meld interesse for å motta løpende informasjon og fra prosjektet


Lurer du
på noe?

Ta kontakt med Per Olav eller Emilie, så vil de svare på dine spørsmål om Tårnene på Værstetorvet.