vaerste

Velkommen til Tårnene på Værstetorvet

De tre tårnene vil ha en særegen og moderne identitet, kombinert med inspirasjon fra den tradisjonsrike arkitekturen med tegl og buer i Fredrikstad – omgitt av gode fellesområder og yrende menneskeliv, midt i sentrum ved foten av gangbroa.

Stue og balkong med utsyn mot gangbroa og Stortorvet. Illustrasjon – avvik kan forekomme.

I sentrum

Fra Tårnene på Værstetorvet er du kun en heistur unna butikker, caféer, opplevelser og alt det Fredrikstad sentrum har å by på.

Illustrasjon av bygulvet på Værstetorvet nord. Avvik kan forekomme.

Illustrasjonen over gir en sniktitt på våre planer for utviklingen av byområdet på den nordlige delen av Værstetorvet. Ved foten av gangbroa på Kråkerøy-siden blir det etablert et nytt og levende byrom med en bred gangvei mot det kommende handelssenteret i Værstetorvet syd. 

I de tre nederste etasjene kommer det handel, kontor, serveringssteder og tjenestevirksomheter. Høyt hevet over bygulvet kommer boligene fra fjerde etasje og oppover. På taket av tredje etasje blir det anlagt felles takhager som vil være tilgjengelig for beboerne i Tårnene.

Artikkel om Værstetorvet i Fredrikstad Blad

Tidligere i høst var det en fin artikkel om utviklingen av Værstetorvet i Fredrikstad Blad. Her kan du lese om planene for Værstetorvet, og se video av hvor fint det kommer til å bli. Saken er åpen for abonnenter.


Kommer for salg

Det er planlagt å bygge omtrent 60 flotte leiligheter fordelt på de tre boligtårnene. Leilighetene vil variere i størrelse, men majoriteten er store leiligheter med privat uteplass.  Mer informasjon om selve boligbyggene og leilighetene vil bli gjort tilgjengelig snart. Vi jobber i disse dager flittig for å skape et best mulig prosjekt, og å klargjøre for en salgslansering i løpet av kort tid.  

Meld interesse under så holder vi deg løpende oppdatert når vi har noe nytt å fortelle. Du vil også bli holdt oppdatert om den kommende salgsstarten, slik at du har god tid til å forberede deg.