vaerste


FFK bygger sten for sten

 I andre episode av Værstepodden møter vi FFK-trener Mikkjal Thommasen og keeper Håvar Grøntvedt Jenssen i fotballklubbens nye lokaler på stadion.Episoden spilles inn før opprykket formelt er i boks, så selv om hele byen snakker om Tippeligaen klarer våre to gjester å unngå tematikken. Optimismen er allikevel stor og begge to gleder seg over optimismen i byen og samholdet de opplever på stadion.

Akkurat som Værste bygger Mikkjal sakte men sikkert; for framtida.

Her overlates ingen ting til tilfeldighetene og han krever like mye av seg selv som av alle andre i FFK. I løpet av sin første sesong i Fredrikstad har Mikkjal skapt en vinnerkultur som igjen har ført til opprykk.

Vi er en prestasjonskultur, og det er ingen snarvei til suksess i slike kulturer. Du er nødt til å legge ned en jobb hver eneste dag. Våre arbeidsuker er nok over dobbelt så lange som vanlige arbeidstakeres.                                                                                                       - Mikkjal Thommasen

Mikkjal er ny i byen, men stortrives allerede med stemningen, entusiasmen og lidenskapen. Håvar har derimot tilbrakt elleve år på stadion og har fulgt den spennende utviklingen på Værste helt siden første skoledag på Wang. Han har også vært involvert i FFK sine mange opp- og nedturer og nyter for tiden tilværelsen som OBOS-ligaens beste keeper. 

Heia FFK!

HØR VÆRSTEPODDEN MED MIKKJAL OG HÅVAR HER