vaerste

Helsehuset har bursdag

I november 2013 ble Helsehuset åpnet av daværende ordfører Jon-Ivar Nygård. Med 15.000 kvadratmeter var planene store og i dag er det flotte bygget byens viktigste helsebygg.

I denne episoden av Værstepodden møter vi legevaktsleder Inger Marie Moksnes og instituttsjef på Unilabs Gary Haraldsen.

På helsehuset samarbeider offentlige og private aktører om å gi Fredrikstads innbyggere et best mulig tilbud. Her har Fredrikstad kommune både legevakt, akuttmottak og flere administrative helsevirksomheter, mens Sykehuset Østfold er stasjonert med ambulansetjeneste, blodbank og laboratorium.

I tillegg finner vi både Unilabs, Volvat og Capio på huset, samt tannleger, apotek, frisør og kaffebar. Her er det et myldrende liv fra morgen til kveld.

Det er et spennende og pent område. Jeg syns de er flinke til å prosjektere og lage fine områder. Jeg stortrives med å være her!
                                                                                                          Inger Marie Moksnes

Både legevaktsleder Inger Marie Moksnes og instituttsjef på Unilabs Gary Haraldsen er strålende fornøyde med å ha arbeidsplassen sin på Helsehuset.
Vi har møtt dem for en uformell prat om livet på Værste og hva de ser for seg at fremtiden vil bringe.

Hør podkasten her!