vaerste

Piggdekk-aksjon på Værste

I hele høst har HjemJobbHjem vært ute for å motivere og inspirere folk til å bruke mer sykkel og buss i hverdagen sin. Mandag fikk flere bedrifter på Værste i Fredrikstad besøk.

I hele høst har HjemJobbHjem vært ute for å motivere og inspirere folk til å bruke mer sykkel og buss i hverdagen sin. Mandag fikk flere bedrifter på Værste i Fredrikstad besøk.

– Det er alltid hyggelig å møte folk. Vi er her for å fortelle mer om HjemJobbHjem, og at dette er bra for helsa og miljøet, smiler Thor Erling Gulbrandsen fra HjemJobbHjem.

Under årets piggdekkaksjon reiser han rundt i Sarpsborg og Fredrikstad sammen med gode kolleger for å hjelpe HJH-medlemmer med å opprettholde gode reisevaner i vinter. Det betyr blant annet omlegging til piggdekk på sykler, og mandag formiddag fikk Værste i Fredrikstad besøk.

– Vi er mye ute slik vi er i dag. De som har tid kan komme ned til plassen vår for å slå av en prat og ta en kaffekopp og vaffel, men vi reiser også rundt til bedriftene for å fortelle mer om hva vi driver med. Vi har vel hatt nærmere 30 personer innom her i dag, mens vi har besøkt over 60 ansatte inne på diverse kontorplasser. Dette er et skikkelig bra opplegg, forteller Gulbrandsen.

Medlemsbedrifter av HJH får en rekke fordeler i løpet av året, og før vintersesongen starter for fullt får alle tilbud om gratis dekkskift før det blir ordentlig glatt og kaldt ute. Tilbudet leveres gjennom Sykkelstasjonen og Pedalen i Fredrikstad.

Les mer om fordelene til HjemJobbHjem her!

På HJH-plassen på Værste kunne også de som ikke er medlemmer møte opp. Det var også arrangert konkurranser med fine premier.

– Vi merker at mange som ser oss er nysgjerrige og lurer på hva vi driver med. Vi har allerede fått en muntlig avtale med en ny bedrift i dag, og flere håper vi tar kontakt med deres arbeidsplass senere, sier Gulbrandsen.

Lillan Just-Larsen er markedssjef i Værste AS. Hun skryter av opplegget som HJH kommer med, og forteller at bedriften ønsker å tilrettelegge for at ansatte skal reise mer miljøvennlig. Selv har Værste AS vært medlem av HJH i 1,5 år.

– Vi leier ut området til mange bedrifter, og ønsker å tilrettelegge for dem. Det har vært et kjempefint opplegg med et skikkelig apparat fra HJH.  Vi er veldig fornøyd, forteller markedssjefen.