vaerste

6 praktfulle penthouseleiligheter

I Byhaven finner du seks praktfulle penthouseleiligheter som byr på en fantastisk utsikt over byen.

For deg som ønsker en bolig utenom det vanlige, har vi gleden av å presentere seks praktfulle 4- og 5-roms penthouseleiligheter som ligger i toppetasjene til Vertikal og Amber. Leilighetene har store uteplasser og byr på en fantastisk utsikt over byen.

I Vertikal finner du fire meget innholdsrike penthouseleiligheter i 11. og 12. etasje. Leilighetene har lyse og romslige planløsninger med store vindusflater i tre retninger, samt en stor balkong mot sør respektive sørvest. De to leilighetene i 12. etasje har i tillegg privat adkomst til 13. etasje, hvor man finner et ekstra oppholdsrom samt en romslig takterrasse mot henholdsvis sørøst og sørvest.

I Amber ligger det to store penthouseleiligheter i 7. og 8. etasje. Leilighetene har lyse og romslige planløsninger med store vindusflater i tre retninger, samt en enorm vestvendt takterrasse. Leiligheten i 8. etasje har i tillegg en stor sørvendt balkong.

Nedenfor kan du se leilighetsplanene til to av penthouseleilighetene i første salgstrinn.

Vertikal, leilighet 1202:

Praktfull 5-roms penthouseleilighet over to plan med stor balkong og lekker takterrasse mot sørvest

Dette er en praktfull penthouseleilighet på hele 203,2 m2 som er over to plan og gir deg en fantastisk 360-graders utsikt over hele byen. Entré i 12. etg. hvor en stor hall med godt med oppbevaringsplass gir adkomst til bod, bad, separat vaskerom og to romslige soverom med store vindusflater mot sør. Fra hallen er det dører videre inn til hovedsoverommet som har store vindusflater mot nord, eget bad og walk-in closet, samt til en stor og luftig kjøkken-/stueløsning med kjøkkenøy og store vindusflater i tre retninger. Både kjøkken og det ene soverommet har skyvedører ut til en enorm sørvestvendt balkong i vinkel. 

En trapp fra hallen fører videre opp til 13. etg. hvor du virkelig får følelsen av å bo på byens tak. Her ligger et romslig oppholdsrom som har mange bruksmuligheter, med store vindusflater i tre retninger. Mot øst er det adkomst til en stor bod, og både fra sør og vest er det skyvedører ut til en raus takterrasse i vinkel mot sørvest.

Amber, leilighet 0803:

4-roms penthouseleilighet med enorm vestvendt takterrasse og sørvendt balkong

En praktfull 4-roms penthouseleilighet på hele 163,5 m2 med vinduer i tre retninger. En stor hall med god garderobeplass gir adkomst til bad, separat vaskerom og to av soverommene. Fra hallen er det skyvedør inn til en meget stor kjøkken-/stueløsning, med separate soner for både TV-stue, spisestue og salong. Store

vindusflater mot både sør og vest gir meget gode lysforhold, og det er skyvedører ut til en stor sørvendt balkong og en romslig vestvendt takterrasse. Hovedsoverommet har store vindusflater mot vest og nord, og en skyvedør gir adkomst til walk-in closet og eget bad.

Eget delikat interiørkonsept

RCO Interiørdesign har utviklet et delikat interiørkonsept spesifikt for penthouseleilighetene. Her har farger og innvendige materialvalg fått en finish som står i stil med leilighetenes høye kvalitet og standard. Hvis du ønsker en helt egen stil på din penthouseleilighet, er det mulig å bestille andre farger og materialer i tilvalgsprosessen.


Penthousekonsept – Nordisk sober

Nordisk sober har lekre materialvalg og en sofistikert sammensetning av farger, hvor både material- og fargevalg tilfører boligen et eksklusivt preg. Valg av materialer er nøye sammensatt for å skape et helhetlig uttrykk med et kontinentalt preg. Kjøkkenet leveres med eik-finerte fronter i en organisk skiferfarget, beiset overflate, kombinert med overskap i en dyp, varm gråbrun tone og benkeplate i varmgrå stenkompositt. Stilen trekkes videre inn på badet, med store fliser på både vegger og gulv som er avstemt i fargene til de øvrige materialene i boligen. Konseptet har en vakker, tidløs og klassisk palett som skaper en flott ramme for den øvrige innredningen.