vaerste

Bolig i fokus: Flott gjennomgående 3-romsleilighet

I Byhaven blir det en variert miks av boliger som er tilpasset forskjellige livssituasjoner. Her finner du alt fra mindre 2-roms, romslige 3-roms og større 4-roms leiligheter, til praktfulle penthouseleiligheter og flotte townhouses. I «Bolig i fokus» vil vi løpende presentere kvalitetene til utvalgte boliger.

Amber: Romslig og praktisk 3-romsleilighet på 83 m2 som er enkel å innrede etter dine behov.

Leiligheten finner du også i Amber Syd og Onyx. Det er adkomst til leiligheten fra en nordvendt svalgang, som man gjerne kan pynte med egne planter. Den separate entréen har godt med garderobeplass og leiligheten er praktisk løst med adskilt vaskerom ved siden av entréen.

Leiligheten er delt opp i to nord-sydgående soner, med soveavdeling mot øst og oppholdsrom mot vest. I begge sonene er det store uforstyrrede veggflater som gjør leiligheten enkel å innrede. Her er det godt med plass til både bilder, speil, TV-apparater og ekstra skap eller hyller.

       

Våkne opp til en flott utsikt mot takhagen

De to soverommene er strategisk plassert i hver sin ende av leiligheten. Det romslige hovedsoverommet mot syd har godt med garderobeplass, og her kan du våkne opp til en flott utsikt mot den rolige takhagen i 3. etasje. Soverom 2 mot nord egner seg godt som barnerom for familier, eller som bibliotek/kontor/gjesterom for enslige og par. 

Gangen kan gjerne brukes til ekstra oppbevaring og møbleres med enten bokhyller eller ekstra garderobeskap. Fra gangen er det adkomst til det flislagte badet og vaskerommet. Med separat vaskerom blir det mye enklere å holde det flotte badet pent og ryddig, og man unngår forstyrrende lyder fra vaskemaskin og tørketrommel.

Gangen åpner seg opp i hver sin ende mot en meget romslig kjøkken-/stueløsning. Her er det store vindusflater mot både nord og sør, hvilket gir meget gode lysforhold. Kjøkkensonen befinner seg i midten av oppholdsrommet, og her vil den store kjøkkenøya kunne bli en naturlig samlingsplass. På hver sin side av kjøkkenet er det godt med plass til å innrede slik at både spiseplassen og stuen får gode lysforhold.


Stor balkong med gode solforhold

Fra kjøkken-/stueløsningen er det skyvedører ut til en stor sørvendt balkong, hvor det er mulig å møblere med både spisebord og loungegruppe. Balkongen har gode solforhold langt ut mot kvelden. Her kan man nyte varme sommerdager i rolige omgivelser, med flott utsikt mot den store og frodige takhagen og videre utover Kråkerøy.

Se eksempel på denne leiligheten i boligvelgeren