vaerste

Bolig i fokus: Meget lys og romslig 4-romsleilighet

Byhaven har en variert miks av boliger som er tilpasset forskjellige livssituasjoner. Her finner du alt fra mindre 2-roms, romslige 3-roms og større 4-roms leiligheter, til praktfulle penthouseleiligheter og flotte townhouse. I «Bolig i fokus» vil vi løpende presentere kvalitetene til utvalgte boliger.

Vertikal: Romslig 4-romsleilighet på 118 m2 med mange bruksmuligheter.  

Dette er en stor gjennomgående leilighet som fremstår som meget lys og romslig, takket være sine store vindusflater i tre retninger. Denne leiligheten inviterer til et aktivt og sosialt liv, enten for en barnefamilie eller et par som ofte har gjester.

Leiligheten har en stor entré med enkel tilgang til det flislagte hovedbadet og vaskerommet. Særlig barnefamilier vil sette pris på å ha et separat vaskerom i direkte tilknytning til entréen, da det er supert å kunne legge skittent og vått tøy inn i vaskemaskinen med en gang. Med separat vaskerom blir det også mye enklere å holde det flotte badet pent og ryddig, og man unngår forstyrrende lyder fra vaskemaskin og tørketrommel. Entréen har godt med veggplass til både bilder, speil og ekstra skap eller hyller.

Via en skyvedør kommer man videre inn til et praktfullt oppholdsrom, som strekker seg gjennom hele bygningen fra nord til sør. Her er det store vindusflater i tre retninger, hvilket gir særdeles gode lysforhold og en åpen og luftig følelse. Kjøkkensonen befinner seg mot sør, og her vil den store kjøkkenøya kunne bli en naturlig samlingsplass. Mot nord er det godt med plass til å innrede med separate soner for både spiseplassen og stuen. Ved å plassere TV-stuen mot nord unngår du forstyrrende solskinn på TV-skjermen når du ser på favorittserien din.


Hovedsoverom med eget bad og walk-in closet

Innenfor stuen ligger en separat soveavdeling med to soverom mot nord. Her kan man trekke seg tilbake for å finne roen i det romslige hovedsoverommet, som har både privat flislagt bad og walk-in closet. Det er store vindusflater mot nord, og her kan du starte dagen med en flott utsikt over elva og gangbroa, mens byen nedenfor våkner til liv.


Fleksibel løsning og solfylt balkong

Det tredje soverommet er strategisk plassert i den andre enden av leiligheten, bak kjøkkenet i sør. Dette rommet egner seg godt både som soverom for tenåringen, eller som kontor/gjesterom. Om du ikke har behov for det tredje soverommet kan dette enkelt innlemmes i den åpne kjøkken-/ stueløsningen og dermed får du enda større spisestueplass. 

Det er skyvedører ut til en stor sørvendt balkong fra både soverom 3 og kjøkkenet. Her er det mulig å møblere med både spisebord og loungegruppe. Balkongen har gode solforhold og her kan man nyte varme sommerdager i rolige omgivelser, med flott utsikt mot den store og frodige takhagen og videre utover Kråkerøy.

Se eksempel på denne leiligheten i boligvelgeren