vaerste

Bolig i fokus: Siste sjanse i Jadegården

Jadegården skaper med sin grønne fasadeflis et praktfullt blikkfang for besøkende som kommer fra sentrum. For deg som ønsker du å bo i dette flotte signaturbygget, er det nå siste sjanse – det er kun én leilighet igjen.

Jadegården 703: Lys og romslig 3-roms selveierleilighet på 75 m2

Leiligheten ligger i en av toppetasjene til Jadegården og henvender seg mot Byhavens rolige takhage sør fra bygget. Fra den romslige entréen kommer du inn til en delvis åpen kjøkken-/stueløsning som fremstår som lys og luftig, takket være store vindusflater mot sør. Her er det god plass til å innrede med separate soner for spisegruppe og stuen.     

Stor balkong med gode solforhold

Fra stuen er det skyvedør ut til en stor sørvendt balkong. Her er det gode solforhold langt ut mot kvelden, og det er mulig å møblere balkongen med både spisebord og loungegruppe. Her kan man nyte varme sommerdager i rolige omgivelser, med en flott utsikt utover nabolaget og naturen sørvest fra Byhaven. 

Våkne opp i rolige omgivelser og nyt utsikten

Fra stuen er det adkomst til de to soverommene som er strategisk plassert i hver sin ende av leiligheten. Hovedsoverommet har vindu mot sør og skyvedør inn til en bod som kan brukes som walk-in closet. Her kan du våkne opp, høyt over byens mas og kjas, og nyte den flotte utsikten utover Kråkerøy! Soverom 2 har et stort hjørnevindu mot sørvest, og egner seg godt som barnerom for familier, eller som bibliotek/kontor/gjesterom for enslige og par.

Se leiligheten i boligvelgeren