vaerste

Drømmebolig med innflytting fra 2024

Boligprosjektet Byhaven i Fredrikstads nye bydel – Værste, er en salgssuksess! Byggingen er godt i gang og vi følger fremdriftsplanen der mange av boligene har innflytting i 2024.

Vi har fortsatt et bredt utvalg av boliger i varierende størrelse tilgjengelig for salg, særlig i Byhavens to siste salgstrinn – Townhouse og Timber. Her gir vi deg en oversikt på hvilken type boliger som er igjen i de forskjellige byggene.

Vertikal

Vertikal er det moderne teglsteinsbygget over 13 etasjer som ligger lengst mot nordvest i prosjektet. Her har vi tre store og omfangsrike 4- og 5-roms selveierleiligheter igjen i byggets toppetasjer, som alle byr på en fantastisk utsikt utover byen!

Jadegården

Jadegården er signaturbygget mot nordøst i kvartalet, som med sin grønne fasadeflis utgjør et praktfullt blikkfang for besøkende som kommer fra sentrum. Her er det kun én leilighet igjen – en romslig 3-roms selveier med store vindusflater mot sør.

Amber-byggene

De to Amber-byggene mot øst er kledd i rødt tegl og de har et industrielt og internasjonalt preg med sine sorte utvendige konstruksjoner. Her har vi kun én borettslagsleilighet igjen – en arealeffektiv 2-roms i toppetasjen til Amber Syd.!

Onyx

Onyx rett sør for Amber Syd er et moderne bygg kledd i mørkt tegl, med sortlakkerte metallrammer på fasaden som skaper et industrielt og internasjonalt preg. Her har vi tre 2- og 3-roms selveierleiligheter igjen, i byggets toppetasjer. 

Timber-byggene

De to Timber-byggene ligger lengst mot sør i prosjektet og har et skandinavisk og industrielt preg hvor lyse, levende trefasader kombineres med sorte utvendige metallkonstruksjoner. Dette er Byhavens siste salgstrinn, og her har vi mange flotte leiligheter tilgjengelig for salg. 

Timber er for deg som ønsker er arealeffektiv 2-roms eller romslig 3-roms andelsleilighet, som henvender seg mot det rolige nabolaget sør fra Byhaven. 

Townhouse

Byhavens Townhouse ligger i seks rekker midt på den store takhagen over handlesenteret. Her har vi 16 hus og 10 leiligheter tilgjengelig for salg. Husene er over tre plan og har tre soverom, mens leilighetene er fordelt på fem 3-roms og fem 2-roms. 

Townhouse er for deg som ønsker følelsen av et eget hus midt i byen, skjermet fra livet i gateplan.