vaerste

En helt ny handleopplevelse i Fredrikstad

Rett under takhagen kommer Værstetorvet. Et nytt og flott kjøpesenter med sosiale og trivelige møteplasser, 65 moderne butikker, serveringssteder og egen mathall.

Her løses alle daglige behov for shopping, matopplevelser og trivsel til fulle.      

- Radius Design har tegnet interiøret og har vært engasjert i prosjektet helt fra starten for å gi Værstetorvet et tidsriktig uttrykk, med varierte shop fronter, og høye innvendige fasader. Dette åpner for at butikkenes egne identiteter kommer godt til syne i det felles miljøet, forteller leder for Utleie i Scala Eiendom, Oddbjørn Oland.   

Målet har vært å skape en moderne butikkmiks med tilbud for alle typer mennesker og behov. 

- Værstetorvet skal jo være samlingspunktet som dekker alle ukentlig behov for menneskene som bor og jobber i området, men kommer også til å være et attraktiv stoppested for hyttetrafikken, mener Oland.

Den gode butikkmiksen

- Vi har allerede signert flere viktige kjeder og merkevarer. Det er fortsatt en del navn som er konfidensielle, og disse kunngjøres til høsten.

Med både Vinmonopolet, Apotek1, Krogh Opptikk, dagligvarekjeden Obs!, Sport1, GANT og Kitch’n i porteføljen er det allerede klart at Værstetorvet kommer til å bli et rikt supplement til det eksisterende tilbudet i sentrum, og fylle byen med liv, mennesker og nye arbeidsplasser.

- Dette blir et senter av internasjonal standard som vil tiltrekke mange nye og spennende konsepter til Fredrikstad og Østfold. Det er vi stolte av, sier Oland.

Værstetorvet kommer til å bli en stor ressurs for sentrumsutviklingen - og veldig praktisk for deg som bor i Byhaven.