vaerste

Velg mellom tre interiørkonsepter

I Byhaven har du muligheten til å utforme ditt hjem med de farger og materialer som passer akkurat for deg. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å finne en stil som gir leiligheten et personlig og helhetlig uttrykk.

Vi har derfor utarbeidet tre ulike interiørkonsepter med gode kvaliteter. Fargene og produktene som er valgt er nøye sammensatt for å skape et helhetlig uttrykk i leilighetene. Man skal kunne gå fra rom til rom og merke at interiøret har en tydelig rød tråd.

Det er utarbeidet et hovedkonsept for leilighetene – Sjø, samt to tilvalgskonsepter, Natur og Bris. Konseptene skiller seg fra hverandre når det gjeler fargevalg på vegger, fliser på bad, samt kjøkken- og baderomsinnredning. De tre interiørkonseptene vil bli utstilt i vårt visningslokale, hvor de kan ses i sammenheng med veggfarger, parkett, kjøkkenfront, benkeplater og fliser.

Hvis du ønsker en helt egen stil på din leilighet, er det mulig å bestille andre farger og materialer i tilvalgsprosessen.

De tre interiørkonseptene vil bli utstilt i vårt visningslokale.De tre interiørkonseptene vil bli utstilt i vårt visningslokale.

Hovedkonsept – Sjø

Blåtoner i harmoni er ren nytelse for øyet! Vi har latt oss inspirere av sjø og varme sandstrender for å skape en innbydende atmosfære med en klassisk touch. Fargepaletten kombinerer en dyp midnattsblå tone med en rolig gråbeige fargepalett. Dette er kjennetegn på det nordiske kystlandskapet som assosieres med stillhet og ro. Denne klassiske fargepaletten er evig aktuell og bringer en forfinet stemning inn i hjemmet.


Tilvalgskonsept – Natur

I en verden i endring har vi et ønske om klarhet og ro. Behovet for å omgi oss med færre ting og skape et harmonisk uttrykk står stadig sterkere. Vi har i konseptet Natur valgt en nøytral og lys fargepalett hvor det enkle verdsettes og skaper et fundament for en rolig og behagelig base. Fokus er holdt på det sobre og delikate med innslag av jordnære toner som skaper en balansert innredning uten for store kontraster. Stilen er tidløs og nordisk og vil overleve de fleste trender.

Tilvalgskonsept – Bris

Materialer og farger påvirker oss og er viktig for å skape den rette stemningen. Med utgangspunkt i en lys og luftig grønntone som får vitenskap og teknologi til å harmonere med naturen, skapes en harmonisk omgivelse som gjør hjemmet til et fristed hvor man kan hente ny energi. Stilen er enkel og elegant med innslag av sorte elementer som gir det hele en litt mer maskulin touch.