vaerste

Kun fem toppleiligheter igjen!

For deg som ønsker en bolig utenom det vanlige, har vi fem praktfulle 4- og 5-roms leiligheter i toppetasjene til Vertikal og Timber tilgjengelig. Disse leilighetene har romslige planløsninger, store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys, og store private uteplasser som byr på en flott utsikt.

Byggingen av Byhaven er godt i gang og de to leilighetene i Vertikal vil stå klare for innflytting allerede i løpet av høsten. Nedenfor kan du se leilighetsplanene og lese om de fem toppleilighetene som fortsatt er tilgjengelig for salg.

Kontakt megler for å avtale en privat omvisning av disse flotte leilighetene på byggeplassen.

Vertikal 1201:

Praktfull 5-roms penthouseleilighet over to plan med stor balkong og enorm takterrasse som byr på en fantastisk utsikt over hele byen.

Dette er en imponerende penthouseleilighet over to plan på hele 199,3 m2. Her får du virkelig følelsen av å bo på byens tak! Entré i 12. etg. hvor en stor hall gir adkomst til bod, bad, separat vaskerom og to romslige soverom med store vindusflater mot sør. Det ene soverommet har også utgang til balkongen. Fra hallen er det dør videre til en stor og luftig kjøkken-/stueløsning med kjøkkenøy og store vindusflater i tre retninger. Fra stuen er det adkomst til hovedsoverommet som har store vindusflater mot nord, eget bad og walk-in closet. Fra kjøkkenet er det to skyvedører ut til en stor sørvendt balkong.

En trapp fra stuen fører videre opp til 13. etg. som gir deg en fantastisk 360-graders utsikt over hele byen. Her ligger et romslig oppholdsrom som har mange bruksmuligheter, med store vindusflater i tre retninger. Mot vest er det adkomst til en stor bod. Mot sør er det skyvedør ut til en enorm takterrasse i vinkel mot sørøst.

Vertikal 1101:

Enorm 4-roms penthouseleilighet med svært oppholdsrom og en flott sørvendt balkong.

Dette er en generøs 4-romsleilighet på hele 172 m2 som byr på en praktfull utsikt over byen. Stor hall med godt med oppbevaringsplass og adkomst til bod, bad, separat vaskerom og to romslige soverom med store vindusflater mot sør. Det ene soverommet har også utgang til balkongen. Fra hallen er det dør inn til en stor og luftig kjøkken-/stueløsning med kjøkkenøy, ekstra bod og store vindusflater i tre retninger. Fra stuen er det adkomst til hovedsoverommet som har store vindusflater mot nord, eget bad og walk-in closet. Fra kjøkkenet er det to skyvedører ut til en flott sørvendt balkong.

Timber Nord  703  og Timber Syd 603:

Begge de enorme 4-roms penthouseleilighetene har et meget romslig oppholdsrom og en stor sørvendt balkong.

Dette er praktfulle leiligheter på hele 161 m2 som du finner i toppetasjene til Timber Nord og Syd. Her får du både sørvendt balkong og en stor vestvendt takterrasse, samt store vindusflater i tre retninger som gir rikelig med naturlig lys. Stor entré med adkomst til bad, separat vaskerom og to av soverommene. Hovedsoverommet ligger i andre enden av leiligheten og har walk-in closet og eget bad. Begge leilighetene har en meget stor og luftig kjøkken-/stueløsning, med en flott kjøkkenøy og rikelig med benkeplass. Med separate oppholdssoner i hver sin ende av kjøkkenet er det flere muligheter å møblere for både salong og TV-stue.

Timber Nord 605:

Stor 4-roms endeleilighet i 6. etg. med stor vestvendt takterrasse og romslig hovedsoverom med eget bad.

Dette er en omfangsrik 4-roms toppleilighet på 120 m2 som har meget gode solforhold. Entré som fører videre til en gang med adkomst til bad, separat vaskerom og to av soverommene. Hovedsoverommet har eget bad og ligger i den andre enden av leiligheten. Gangen åpner seg opp mot en lys og romslig kjøkken-/stueløsning med store vindusflater i tre retninger, som gir rikelig med naturlig lys. Kjøkkenet har fått en sentral plass i leiligheten og det kommer med en flott kjøkkenøy. Spisestuen mot nord er en forlengelse av kjøkkenet, og fra den luftige stuen mot sørvest er det skyvedører ut til den store takterrassen.

*Alle arealer oppgitt er BRAi, som er arealet innfor boenheten