vaerste

Slik blir de flotte byggene i andre salgstrinn

Salget av første salgstrinn er godt i gang, og mer enn halvparten av boligene er solgt. Over sommeren vil også de flotte leilighetene i andre salgstrinn legges ut for salg. Her kommer de første bildene fra det nye trinnet.

Byhaven ligger sentralt på Værste, bare et steinkast unna Gangbroa over til Stortorvet. Her vil det bygges en variert miks av boliger som er tilpasset forskjellige livssituasjoner.

Andre salgstrinn omfatter de to byggene mot øst i prosjektet, Amber Syd og Onyx, som med sine særegne fasader skaper variasjon i arkitekturen og bidrar til et mangfold langs bygatene. Dette blir en levende bydel med høy trivselsfaktor!

Amber Syd mot øst er en bygning kledd i lys, rød tegl – et naturmateriale som bare blir finere med tiden. Med sorte detaljer på fasaden, får bygget et industrielt og internasjonalt preg som refererer til verftsvirksomheten på Værste. Navnet Amber er inspirert av den spesielle rødfargen på teglsteinen i fasaden.

Her finner du 27 borettslagsleiligheter fordelt over åtte 2-roms, ti 3-roms og ni 4-roms med størrelse fra BRA 41 til 164 m2. I 7. etasje vil det komme en flott penthouseleilighet med en stor vestvendt takterrasse.

Onyx rett sør for Amber Syd er et moderne bygg kledd i mørk tegl. Likt Amber har bygget sortlakkerte metallrammer på fasaden, som skaper et industrielt og internasjonalt preg. Med navnet har vi latt oss inspirere av den vakre smykkesteinen Onyx, som likt teglsteinen i fasaden er vanlig forekommende i sorte og mørke nyanser.

Her finner du 32 selveierleiligheter fordelt over tretten 2-roms, femten 3-roms og fire 4-roms med størrelse fra BRA 36 til 122 m2. I 7. etasje vil det komme en flott penthouseleilighet med en enorm takterrasse i tre retninger.


Byhaven blir en attraktiv og hyggelig møteplass

Under boligene i Byhaven finner du handlesenteret Værstetorvet, som vil romme om lag 60 forretninger. Byhaven og Værstetorvet vil med sin inkluderende arkitektur og sitt brede utvalg av boliger, moderne butikker og serveringssteder bli en attraktiv og hyggelig møteplass.

På taket til handlesenteret vil det komme en stor felles takhage for beboerne i Byhaven. Takhagen vil være hyggelig og intim, frodig og innbydende, og ha møteplasser som stimulerer til aktivitet og rekreasjon.