vaerste

Slik blir de flotte byggene i første salgstrinn

2021-04-22
Byhaven er for deg som ønsker å bo urbant og meget sentralt i Fredrikstads nye bydel. Her har du gode muligheter til å leve et aktivt og komfortabelt liv.

Byhaven ligger sentralt på Værste, bare et steinkast unna Gangbroa over til Stortorvet. Her vil det bygges en variert miks av boliger som er tilpasset forskjellige livssituasjoner. Dette blir en levende bydel med høy trivselsfaktor!

Første salgtrinn omfatter de tre byggene nærmest elven, som med sine særegne fasader skaper variasjon i arkitekturen og bidrar til et mangfold langs bygatene. Blant de 106 leilighetene finner du alt fra arealeffektive 2-roms til større 4-roms leiligheter, samt flotte 4- og 5-roms penthousleiligheter med takterrasse og flott utsikt over byen.

Vertikal

Vertikal er et moderne teglsteinsbygg på hele 13 etasjer som har en detaljering og et estetisk uttrykk med høy arkitektonisk verdi. Vertikal ligger nordvest i prosjektet og som navnet formidler er dette et boligtårn som strekker seg høyt over øvrig bebyggelse.

Her finner du 37 selveierleiligheter fordelt over 9 toroms, 9 treroms, 17 fireroms og 2 femroms med størrelse fra 35 til 205 m2. I 12.-13. etasje ligger to praktfulle penthouseleiligheter over to etasjer som har privat takterrasse mot sør og en fantastisk 360-graders utsikt over byen.


Jadegården

Med navnet Jadegården har vi latt oss inspirere av den sjeldne, grønne smykkesteinen Jade. Jadegården ligger nordøst i kvartalet og bygget skaper med sin grønne fasadeflis et praktfullt blikkfang for besøkende som kommer fra sentrum.

Her finner du 36 selveierleiligheter fordelt over 12 toroms, 12 treroms og 12 fireroms med størrelse fra 46 til 117 m2.


Amber

Amber mot øst er en bygning kledd i lys, rød tegl – et naturmateriale som bare blir finere med tiden. Med sorte detaljer i utvendige konstruksjoner får bygget et industrielt og internasjonalt preg som refererer til verftsvirksomheten på Værste. Navnet Amber er inspirert av den spesielle rødfargen på teglsteinen i fasaden.

Her finner du 33 borettslagsleiligheter fordelt over 15 toroms, 13 treroms og 5 fireroms med størrelse fra 41 til 164 m2. I 7. og 8. etasje vil det komme to flotte penthouseleiligheter med store terrasser mot vest.