vaerste

Tre nye leietakere har signert

2021-03-04
Værstetorvet vil med sitt brede utvalg av moderne butikker og serveringssteder bli en hyggelig møteplass for Byhavens beboere, som supplerer dagens tilbud i sentrum.

Vi har nylig signert kontrakt med Gant Concept Store og serveringsstedene Jordbærpikene og Sabrura Sticks & Sushi.

Sabrura Sticks & Sushi er et helt nytt og moderne sushi-konsept som har hatt stor suksess i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Restauranten tilbyr «spis så mye du vil» sushi-buffet til konkurransemessig pris. På Værstetorvet vil restauranten også ha uteservering.

Jordbærpikene er et unikt cafékonsept med mat og kaker laget fra bunnen av, med sesongens friske råvarer. Målsetningen er å gi gjestene en opplevelse utover det vanlige. Konseptet er blitt en stor suksess, og du finner Jordbærpikene på 41 kjøpesenter over hele landet.

Gant er en livsstils merkevare med røtter til den Amerikanske østkyst som daterer tilbake til 1949. Merkevaren blander Amerikansk sportswear med Europeisk eleganse og tilbyr klær av høy kvalitet til herre, dame og barn, i tillegg til interiørartikler og aksessoirer.

Siden tidligere er også dagligvarebutikken OBS, Sport 1, Apotek 1, Elkjøp og flere gode tekstil- og spesialforretninger på plass. Vi er for tiden i dialog med flere andre spennende konsepter, og vil i løpet av våren komme med flere spennende nyheter.

Vårt mål med Værstetorvet er å tiltrekke moderne butikkonsepter som supplerer handelstilbudet i Fredrikstad sentrum og ikke minst tilfører nye spennende konsepter. Værstetorvet vil legge vekt på ukeshandel, dagligvarer og moderne serveringssteder, og bidrar med sitt varierte tilbud og moderne arkitektur til at Værste blir en levende bydel med høy trivselsfaktor. Som beboer i Byhaven vil du få et attraktivt lokalsenter med mulighet for daglige innkjøp og kjærkomne hverdagspauser tett på der du bor.