vaerste

Praktfulle penthouseleiligheter i toppetasjene til Vertikal - 2 solgt, kun 2 igjen!

For deg som ønsker en bolig utenom det vanlige, har vi gleden av å presentere to praktfulle 4- og 5-roms penthouseleiligheter som ligger i toppetasjene til Vertikal. Leilighetene har store uteplasser og byr på en fantastisk utsikt over byen.

Disse innholdsrike leilighetene har lyse og romslige planløsninger med store vindusflater i tre retninger, samt store sørvendte balkonger. Den enorme 5-romsleiligheten i 12. etasje har i tillegg privat adkomst til 13. etasje, hvor man finner et ekstra oppholdsrom samt en romslig takterrasse mot sørøst.

Byggingen av Vertikal er godt i gang og leilighetene er estimert å stå klare for innflytting allerede i løpet av 2. halvår i 2024. Nedenfor kan du se leilighetsplanene til de tre penthouseleilighetene som er tilgjengelig for salg.

Vertikal, leilighet 1201:

Praktfull 5-roms penthouseleilighet over to plan med stor balkong og enorm takterrasse mot sørøst

Dette er en praktfull penthouseleilighet på hele 199,3 m2 som er over to plan hvor du virkelig får følelsen av å bo på byens tak. Entré i 12. etg. hvor en stor hall med godt med oppbevaringsplass gir adkomst til bod, bad, separat vaskerom og to romslige soverom med store vindusflater mot sør. Det ene soverommet har også utgang til balkongen. Fra hallen er det dør videre til en stor og luftig kjøkken-/stueløsning med kjøkkenøy og store vindusflater i tre retninger. Fra stuen er det adkomst til hovedsoverommet som har store vindusflater mot nord, eget bad og walk-in closet. Fra kjøkkenet er det to skyvedører ut til en stor sørvendt balkong.

En trapp fra stuen fører videre opp til 13. etg. som gir deg en fantastisk 360-graders utsikt over hele byen. Her ligger et romslig oppholdsrom som har mange bruksmuligheter, med store vindusflater i tre retninger. Mot vest er det adkomst til en stor bod. Mot sør er det skyvedør ut til en enorm takterrasse i vinkel mot sørøst.


Vertikal, leilighet 1101:

4-roms penthouseleilighet med stor sørvendt balkong

Dette er en enorm 4-romsleilighet på hele 172 m2 som byr på en praktfull utsikt over byen. Stor hall med godt med oppbevaringsplass og adkomst til bod, bad, separat vaskerom og to romslige soverom med store vindusflater mot sør. Det ene soverommet har også utgang til balkongen. Fra hallen er det dør inn til en stor og luftig kjøkken-/stueløsning med kjøkkenøy, ekstra bod og store vindusflater i tre retninger. Fra stuen er det adkomst til hovedsoverommet som har store vindusflater mot nord, eget bad og walk-in closet. Fra kjøkkenet er det to skyvedører ut til en stor sørvendt balkong.


Eget delikat interiørkonsept 

RCO Interiørdesign har utviklet et delikat interiørkonsept spesifikt for penthouseleilighetene. Her har farger og innvendige materialvalg fått en finish som står i stil med leilighetenes høye kvalitet og standard. Hvis du ønsker en helt egen stil på din penthouseleilighet, er det fortsatt mulig å bestille andre farger og materialer i tilvalgsprosessen, som snart er i ferd med å avsluttes for Vertikal.

 

Penthousekonsept – Nordisk sober

Nordisk sober har lekre materialvalg og en sofistikert sammensetning av farger, hvor både material- og fargevalg tilfører boligen et eksklusivt preg. Valg av materialer er nøye sammensatt for å skape et helhetlig uttrykk med et kontinentalt preg. Kjøkkenet leveres med eik-finerte fronter i en organisk skiferfarget, beiset overflate, kombinert med overskap i en dyp, varm gråbrun tone og benkeplate i varmgrå stenkompositt. Stilen trekkes videre inn på badet, med store fliser på både vegger og gulv som er avstemt i fargene til de øvrige materialene i boligen. Konseptet har en vakker, tidløs og klassisk palett som skaper en flott ramme for den øvrige innredningen.