vaerste

Besøk visningssenteret på tomten

Har du lyst til å ta en fysisk titt på hvor fint det vil bli å bo i Innseilingen? Vi har laget et flott visningssenter på tomten, som nå er åpent. Book et møte med megler allerede i dag, og få full innføring i alt Innseilingen har å by på.

3D-modell av Innseilingen

Sentralt i visningssenteret er en detaljert og fysisk 3D-modell av hele prosjektet, som gir deg en god forståelse av hvor unikt dette boligprosjektet er - kanskje du finner ut akkurat hvilken del av Innseilingen du har lyst til å bo i?

Møte med meglerne

I visningssenteret er det også mulig å møte prosjektets meglere ved faste tidspunkter. Eller du kan booke ditt eget private møte, hvor dere sammen med megler går gjennom alle leilighetene og valgmulighetene som finnes.  


Opplev interiøret

Det er satt av god plass til å vise frem viktige deler av interiørkonseptene, som kjøkken, bad og fargeprøver. Her blir det lett å få en god følelse av både kvaliteten på leilighetene og materialvalgene.

Utsikten til ditt nytt hjem

Noe av det aller beste med Innseilingen er den rå beliggenheten rett ved bredden av Vesterelva, samt grønne parkområder og natur - og Innseilingen er spesielt tegnet av arkitektene for å gi flest mulig leiligheter både utsyn og gode siktlinjer. 

Den aller beste måten å oppleve både den strålende utsikten og nærheten til elv og skjærgård, er å stikke innom tomta på Glombo. 

Alle besøkende kan også få med seg et innholdsrikt og detaljert fysisk prospekt i høy kvalitet.

Book visning i dag

Visningssenteret holder åpent etter avtale. Kontakt megler for å booke møte.
Velkommen inn - til Innseilingen!