vaerste

Se planløsningene til de flotte leilighetene

I Innseilingen legges alt til rette for at du skal trives i din nye bolig ved vannet. Dette blir jo din hjemmehavn. Hvor det alltid skal være godt å komme hjem.

Vi har derfor lagt stor vekt på å skape den gode følelsen av høy bokomfort og tidsriktig standard i leilighetene. Det er valgt solide materialer og planløsningene er gjennomtenkte slik at leilighetene blir enkle å innrede. Vi har strukket oss langt for å legge til rette for at du som kjøper kan skape deg et godt hjem.

Her følger planløsningene til noen av de flotte leilighetene i første salgstrinn:3-romsleilighet: Hus B, leilighet 203

Dette er en lys og arealeffektiv leilighet på 78,5 m2 BRA (75,0 m2 P-rom)* i 2. etg. i hus B. Den store entréen har adkomst til en praktisk bod, det flislagte badet, samt to soverom som henvender seg inn mot den rolige nærmiljøparken mellom bygningene. En dør fører videre inn til en romslig kjøkken-/stueløsning i vinkel, som har store vindusflater både mot vest og nord. Her er det godt med plass til å møblere med egne soner for både stue og spisestue, samt adkomst til en stor inntrukken balkong i hjørnet mot nordvest. Fra balkongen har du flott utsikt mot nærmiljøparken samt noe utsikt mot vannet.


4-romsleilighet:  Hus A, leilighet 501  

Her får du en romslig leilighet på hele 124,2 m2 BRA (124,2 m2 P-rom)* i 5. etg. i hus A, med store vindusflater i tre retninger. Fra den store entréen er det adkomst til en soveavdeling mot sørøst med tre soverom, to flislagte bad og separat vaskerom. Hovedsoverommet har tilgang til eget bad og walk-in closet. Rommet får flott naturlig lys inn både fra sør og øst. I den andre enden av leiligheten ligger en meget lys og romslig kjøkken-/stueløsning med kjøkkenøy og godt med plass til både spiseavdeling og stue. Fra stuen er det utgang til sørvestvendt takterrasse på hele 45 m2 med en fantastisk utsikt ut over vannet. Den store takterrassen gir flere muligheter for møblering med både spiseavdeling og loungeavdeling.


3- / 4-romsleilighet:  Hus C, leilighet 402    

Dette er en lys og romslig hjørneleilighet på 94,4 m2 BRA (90,2 m2 P-rom)* i 4. etg. i bygg C, som kan leveres med to eller tre soverom. Her får du en fantastisk sørvestvendt beliggenhet på hjørnet i første rekke mot vannet! Fra entréen er det adkomst til det flislagte badet og det store hovedsoverommet med egen tilgang til bad og walk-in closet. Du kommer videre inn til en lys og romslig kjøkken-/stueløsning i vinkel, som har kjøkkenøy og separate soner for stue og spisestue. Fra spisestuen er det utgang til en stor inntrukket sørvestvendt balkong med flott utsikt ut over marinaen og vannet. Denne leiligheten har en alternativ planløsning. Ønsker du å fjerne ett av soverommene, kan dette la seg gjøre.  

* Arealer:
Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det arealet av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS3940).

 NTA er arealet mellom innside vegger for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens retningslinjer).

 P-romareal er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom (Veileder NS3940).

Definisjoner og beregninger er basert på:

  • NS3940: 2012
  • Veileder til NS3940; ”bruk av arealbetegnelser ved omsetning av bolig” fra 2012

P-rom inneholder: entré, gang, stue, kjøkken, soverom, garderobe og bad/vaskerom.

Hva kommer først?

Det første salgstrinnet byr på 63 selveierleiligheter fra 1-roms til 5-roms i varierte størrelser. Samtlige med privat uteplass, med inntrukket balkong eller terrasse. Leilighetene som kommer for salg har en av Fredrikstads aller beste beliggenheter.

Les mer om byggene her