vaerste

Slik blir byggene i første salgstrinn

Innseilingens første salgstrinn består av de tre byggene som ligger lengst mot sørvest. Med sin solrike beliggenhet ved bredden av Vesterelva, tror vi dette blir selve indrefileten i prosjektet.

Første salgstrinn omfatter totalt 63 selveierleiligheter fra 1-roms til 5-roms i varierte størrelser. Samtlige leiligheter får en privat uteplass. Med heisen midt i bygget, vil det stort sett bli hjørneleiligheter med inntrukket balkong eller terrasse.

De tre byggene har ulik farge og karakter noe som gir dem en egen identitet og en god stedsfølelse i forhold til hvor man bor. For å ta vare på utsynet mot elva blir bygningene plassert hjørne mot hjørne. Dette gir et veldig åpent inntrykk med gangveier fra øst til vest ut mot elva og fjorden.

  • Hus A har en flott beliggenhet mot sørvest med seks etasjer. Det har en fasade i gråt tegl, med innslag av trepanel og relieffmuring. De 24 leilighetene er fordelt på tre 1-roms, fem 2-roms, ni 3-roms og syv 4-roms leiligheter i 1-6. etasje. 
  • Hus B har en tilbaketrukket beliggenhet syd i området, mellom nærmiljøparken og Glomboveien. Det har en fasade i rød tegl, med innslag av trepanel og relieffmuring. De 18 leilighetene er fordelt på fire 2-roms, syv 3-roms, seks 4-roms i 1-6. etasje, samt en flott 5-roms duplex-leilighet i 5. og 6. etasje. 
  • Hus C har en fantastisk beliggenhet mot vest, ved elvepromenaden og marinaen. Det har en fasade i gul tegl, med innslag av trepanel og relieffmuring. De 21 leilighetene er fordelt på fire 2-roms, åtte 3-roms, åtte 4-roms i 1-6. etasje, samt en flott 5-roms toppleilighet i 7. etasje.


”Du bor rett og slett i en park med tilgang til elva, sjøen og elvepromenaden. Dette blir et helt fantastisk sted å bo i Fredrikstad. ” 

Thomas Liu, Partner og arkitekt i Atelier Oslo

Innseilingens første salgstrinn består av de tre byggene som ligger lengst mot sørvest. Med sin solvennlige beliggenhet ved bredden av Vesterelva blir dette selve indrefileten i prosjektet.

Lyst på en sniktitt? 

Det legges stor vekt på høy bokomfort, tidsriktig standard med solide materialer og gjennomtenkte planløsninger. Dette gjør de flotte leilighetene enkle å innrede - og vi strekker oss langt for at du som kjøper kan skape deg et godt hjem. Ønsker du å ta en titt på planløsningene til noen av de flotte leilighetene i første salgstrinn?

Les mer her