vaerste

EM-festen er her - Stadion Taphouse inviterer

EM i fotball trekker folk til TV-skjermen i sommer. På Stadion Taphouse gleder de seg til å skape fotballstemning for de som vil komme seg ut av eget hus for å se kampene.

Etter nedstengningen gleder gjengen på Stadion Taphouse seg til å ta imot gjester igjen, og er det et konsept som passer som hånd i hanske - er det nettopp store fotballkamper på de mange skjermene i de nyoppussede lokalene.

– Vi gleder oss til å kunne invitere fotballinteresserte til oss under hele fotball-EM. Hos oss skal du kunne kose deg med god mat og drikke samtidig som du ser god fotball på mange av våre flatskjermer, sier Christian Brevik hos Stadion Taphouse. 

En måned med EM-fest - og FFK i godform

11. juni starter mesterskapet som definitivt vil bli en "snakkis" gjennom sommeren. Med utallige spennende oppgjør blir det mange godbiter for den jevne fotballsupporter. Godbiter kan du også få på tallerken og i glasset mens du ser kampene her.

– Vi kan tilby god mat, masse god drikke og serviceinnstilte medarbeidere som vil sørge for at du vil få EM-opplevelsen du ønsker, lover Brevik. 

Her ser du oversikten over kampene i EM på de offisielle fotball-EM-sidene!

Anbefaler å reservere bord

På Taphouse, som har en flott og sentral beliggenhet på Værstetorvet, en kortpasning fra gangbroa, får man servert både god mat og drikke. Det kan være smart å reservere bord for deg og dere til kampene du vil være sikker på å få plass på – men det er lov å bare stikke innom også.

– Med tanke på restriksjoner, så anbefaler vi at gjester reservere bord i forkant. Det gjør at vi kan forberede deres bord og ankomst på forhånd. Bruk Facebook til å reservere bord, oppfordrer Brevik og kollegaene på Stadion Taphouse.

Sjekk Facebooksiden til Stadion Taphouse for oppdateringer og kontaktinfo! 

PS! FFK er også i aksjon i OBOS-ligaen gjennom sommermånedene, og det er naturligvis også anledning til å samles før, under og etter kampene til de rød-hvite.

Foto Stadion Taphouse: Lion Island

Få varsel om Livet på Værste-saker
rett i mailboksen