vaerste
Fanzone før FFK-StartFanzone før FFK-Start

Supporterne tilbake og godstemning i Fanzone

Over 3000 FFK-supportere kunne endelig gå på kamp igjen mot Start – og ladet opp med Fanzone før kampen. Se video her!

Fredrikstad Fotballklubb sin kamp mot Start 18. august ble det største enkeltarrangementet i Fredrikstad siden koronapandemiens start. Så deilig at publikum igjen kunne trekke til Stadion og oppleve felles glede!

Før kampen dro FFK sammen med Norsk Toppfotball og sine partnere i gang OBOS Fanzone+ utenfor Stadion, på Værste. Ved Høgskolen, fergeleiet og lekeplassen rett ved kunne publikum i hopetall lade opp til kampen. Mange hundre var innom Fanzone-området i timenene opp mot kampstart.

Se video fra Fanzone før kampen her! (åpner vår Facebook-side)

Her fikk de kose seg med underholdning på rekke og rad: Konferansier Skranglebein dro frem både Bjørn Halstensen og hans orkester og ikke minst Odd René Andersen. Stemningen nådde toppen da han dro til med alt han maktet på "For Fredrikstad". 

Med gratis kake og kaffe fra FASVO, pizzavogn, konkurranser og aktiviteter fra en rekke samarbeidspartnere og åpent øltelt var det nok av aktiviteter for de fremmøtte. 

Se bilder fra OBOS Fanzone+ her, foto og video av RebellKollektivet:

Her finner du oversikten over FFKs kamper videre - flere muligheter til å se jakten på opprykk fra tribunen, med over 2000 billetter i salg til hver kamp!

Følg Livet på Værste på Facebook her!

Få varsel om Livet på Værste-saker
rett i mailboksen