vaerste

Studentene gleder seg over "normalen" på Høgskolen

Studentene er tilbake på campus etter lang tid med strenge restriksjoner. Nå har de endelig kunnet bli bedre kjent uten å bruke dataskjerm.

Å komme tilbake på studentområdet har vært utrolig deilig!, smiler Anna Egeberg Krogh – student ved Høgskolen og i fadderstyret for 2021-studentene.

–Det å endelig se campus fylles med studenter var helt fantastisk. Endelig kan vi møtes og være sammen igjen! Folk har virkelig kastet seg over alle muligheter de har fått til å være sammen, forteller hun ivrig.

Anna Egeberg Krogh

Student, Høgskolen i Østfold

Om enn med noen tilpasninger, kunne Høgskolen i Østfold ønske velkommen til nye og nesten-nye studenter etter sommerferien. For mange ble fadderukene en god mulighet til å treffe andre - ansikt til ansikt. 

På programmet har det stått en rekke aktiviteter gjennom oppstartsukene, i tillegg til den rent faglige oppstarten. Blant annet kunne fadderuka invitere til utekino i parken mellom Høgskolen og Værstetorvet (se bilder nedenfor!).

Ille koselig, hørte vi vel noen sa?

Studentkafeen på Høgskolens lokaler på Værste i Fredrikstad kan endelig ønske studentene velkommen tilbake. Nå venter en høst med mye arbeid for de unge. Studenthverdagen setter inn:

– Etter fadderukene sitter jeg igjen med en følelse av at livene våre endelig begynner å bli normale igjen. Det var veldig tydelig at studentene gledet seg til å være sosiale og møte nye folk. Jeg tror vi klarte å ønske de nye studentene velkommen på den beste måten vi fikk til med de restriksjonene vi hadde, sier Anna til Livet på Værste.

– Jeg tror høsten for studentene blir enklere, mer spennende og mer givende. Endelig kan vi sitte i klasserom og på grupperom. Vi kan jobbe i grupper og delta på seminarer og praktiske kurs. Vi kan dra på utveksling og motta utvekslingsstudenter. Vi kan sitte i en full kantine i lunsjen og spise sammen. Jeg tror høsten for oss studenter blir ti ganger så bra som i fjor! 

PS! Her kan du se åpningsseremonien fra Høgskolen 2021! 

Se flere bilder fra Høgskolen i Østfolds første uker etter sommerferien her:

Motta nye Livet på Værste-saker
rett i mailboksen