vaerste

Totalentreprenør valgt for Byhaven

Solid Entreprenør er valgt som som totalentreprenør for boligprosjektet Byhaven.

Byutviklingsprosjektet Værstetorvet inneholder boliger, kontorer og handel, i tillegg til flere gode byrom. Byhaven er boligdelen av prosjektet og består av ca.  249 boliger.  

Etter en bred prosess og skarp konkurranse blant nasjonale aktører er det nå klart at det blir lokale entreprenører som skal bygge Byhaven.  . Fredrikstadbaserte Solid  Entreprenør har lang erfaring og har opparbeidet seg en sterk posisjon innen byggebransjen på Østlandet. 

-  Byhaven er et veldig spennende prosjekt for oss. Vi har god erfaring med boligprosjekter, og ser frem til oppstart sammen med andre dyktige entreprenører. Det er et stort og komplekst prosjekt som vil skape et stort engasjement i Solid Entreprenør. Vi er ydmyke overfor oppgaven, og mener vi har satt sammen et team som er godt rustet for å gjennomføre prosjektet. Det er spesielt hyggelig å vinne en konkurranse i Fredrikstad, hvor Byhaven og Værstetorvet vil bli et viktig byutviklingsprosjekt, sier prosjektleder i Solid Entreprenør Tom-Erik Sørensen 

I tillegg til Solid Entreprenør er det også valgt lokale entreprenører for grunnarbeider, Råde Graveservice skal stå for gravearbeider og ha ansvar for Rigg. Kynningsrud fundamentering skal foreta spunting og pæling i byggegropene. 

Salget av boligene startet i mai og godt over halvparten av boligene i salgstrinn er solgt.
 - Det gode salget gjorde at vi fremskyndet byggestart. Vi har jobbet med dette prosjektet siden 2015, så dette er en viktig milepæl for oss, sier daglig leder for prosjektet Magnus Fredriksen.