vaerste

Bo Godt. Lev vel.

Fokus på bokvalitet har vært sentralt da utformingen av Byhaven startet. Her får du livskvalitet med det beste av to verdener - fantastiske uteområder og nærhet til naturen, samtidig som du bor urbant og meget sentralt med «alt» innen gangavstand.

I Byhaven får du en helt ny og lettstelt bolig i hjertet av Fredrikstads nye bydel – Værste. Her er noen grunner til at du vil leve et godt og komfortabelt liv i Byhaven.

·      Stor takhage – beboernes pusterom
·      Moderne leiligheter med gode planløsninger
·      Skap din egen stil – tre interiørkonsepter
·      Meget gode lys- og utsiktsforhold
·      Store balkonger og/eller terrasser
·      Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer
·      Delikat flislagt bad
·      Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon
·      Utviklet i samarbeid med interiørarkitekt
·      Sentral beliggenhet med gangavstand til «alt»
·      Stort handlesenter i gateplan
·      Arkitektur som skaper et levende byliv
·      Nærhet til sjøen og naturen
·      Fredrikstad – en by i rask utvikling

Stor takhage – beboernes pusterom
Den store takhagen mellom bygningene i Byhaven blir et felles møtested for beboerne. Et nettverk av gangveier går igjennom et hage- og parkanlegg med sjarmerende torg, trange smug, rolige rekreasjonsarealer, kjøkkenhager og et variert aktivitetstilbud for voksne og barn.

Moderne leiligheter med gode planløsninger
I Byhaven vil det bygges en variert miks av boliger som er tilpasset forskjellige livssituasjoner. Her finner du alt fra mindre 2-roms og større 4-roms leiligheter til flotte townhouses. Bokvaliteten er ivaretatt gjennom fokus på gjennomtenkte planløsninger hvor vi har lagt stor vekt på høy bokomfort og tidsriktig standard i leilighetene.Skap din egen stil – tre interiørkonsepter
Vi ønsker å gjøre det enkelt å finne en stil som gir leiligheten et personlig og helhetlig uttrykk, og du kan velge mellom tre interiørkonsepter. Fargene og produktene som er valgt er nøye sammensatt for å skape et helhetlig uttrykk i leilighetene. Det er også fullt mulig å gjøre farge-, innrednings- og materialvalg utover det som er inkludert i prisen.

Meget gode lys- og utsiktsforhold
Boligene har meget gode utsikts- og lysforhold. Et viktig fellestrekk for leilighetene er at i det du kommer innenfor døren, vil du se ut av et vindu. Det skaper en lys, hyggelig og åpen atmosfære. Mange av leilighetene har også en flott utsikt mot byen og elva.

Store balkonger og/eller terrasser
Leilighetene får rause balkonger eller terrasser, hvor flest mulig er vendt mot syd for å sikre optimale solforhold. Noen av de større leilighetene har to uteplasser. Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer
Kjøkkenet får Sigdal Uno kjøkkeninnredning med demping på skuffer og skap. Den laminerte benkeplaten har en tykkelse på 20 mm med nedfelt oppvaskkum og ettgreps armatur. Induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap leveres helintegrert, og det er LED-lys under overskapene.

Delikat flislagt bad
Det tidsriktige badet får keramiske gulvfliser med steinstruktur, og på veggene leveres flis med en ren overflate i samme fargetone som gulvet. Dusjsonen har regndusj og vegger i herdet glass. Det er vegghengt toalett med soft-close sete, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Mange av de større leilighetene leveres med to bad og separat vaskerom.

Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon
For å sikre høy bokomfort leveres boligene i Byhaven med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon som kan styres via eget aggregat i leiligheten.

Utviklet i samarbeid med interiørarkitekt
Leilighetene i Byhaven er utformet i samarbeid med interiørarkitekt. Teamet i RCO Interiørdesign har arbeidet tett sammen med arkitekt, utbygger og eiendomsmegler for å sikre at boligene får en standard som samsvarer med ønskene til dagens boligkjøpere.Sentral beliggenhet med gangavstand til «alt»
Byhaven ligger sentralt på Værste, bare et steinkast unna Gangbroa over til Stortorvet. Her bor du urbant og meget sentralt og har alt av shopping, kulturliv, spisesteder og helsetjenester i behagelig gangavstand.

Stort handlesenter i gateplan
Under boligene i Byhaven vil det komme et stort handlesenter. Værstetorvet vil ha et bredt utvalg av moderne butikker og hyggelige serveringssteder, og blir en attraktiv handels- og møteplass som supplerer dagens tilbud i sentrum. Les mer om Værstetorvet her

Arkitektur som skaper et levende byliv
De individuelle boligbyggene i Byhaven får særegne fasader og egen identitet. I gateplan binder handlesenteret Værstetorvet hele prosjektet sammen og skaper en inkluderende helhet. Fasadene og tilhørende torgarealer vil være aktive, åpne og inviterende for å skape et levende gate- og byliv. 

Nærhet til sjøen og naturen
Værste er i ferd med å bli en integrert del av Fredrikstads nye bykjerne. Samtidig har du naturskjønne Kråkerøy med sine flotte turområder like nære. Du skal heller ikke langt før du ser Hvaler med sine badeplasser og åpent hav.

Fredrikstad – en by i rask utvikling
Fredrikstad er en veldig hyggelig by å leve i, og kan by på et rikt utvalg av aktiviteter og arrangementer. Byen, og særlig Værsteområdet, har opplevd en enorm utvikling de siste 5-10 årene. Det er forventet en årlig befolkningsøkning på omtrent 1.000 innbyggere i året fram til 2031, hvilket lover godt for prisutviklingen på boliger i sentrum.