vaerste

Bolig i fokus: Gjennomgående 3-romsleilighet med sørvendt balkong og gode lysforhold

I Timber finner du flere flotte 3-roms leiligheter. Disse er alle lyse og romslige med en god planløsning som gjør det enkelt å innrede etter dine behov.

Timber Nord og Syd består av til sammen 56 borettslagsleiligheter og er plassert lengst sør i Byhaven-prosjektet. De to bygningene ligger litt tilbaketrukket, og deler en egen intim takhage. 

Timber Syd: Lys og romslig 3-roms borettslagsleilighet på 82 m2   

Det er adkomst til leiligheten fra en nordvendt svalgang, som man gjerne kan pynte med egne planter. Den separate entréen har godt med garderobeplass og leiligheten er praktisk løst med adskilt vaskerom ved siden av badet.

Leiligheten er delt opp i to nord-sydgående soner, med soveavdeling mot øst og oppholdsrom mot vest. I begge sonene er det store uforstyrrede veggflater som gjør leiligheten enkel å innrede. Her er det godt med plass til både bilder, speil, TV-apparat og ekstra skap eller hyller.

Våkne opp til en flott utsikt 

De to soverommene er strategisk plassert i hver sin ende av leiligheten. Det romslige hovedsoverommet mot syd har godt med plass avsatt til garderobe, og her kan du våkne opp til en flott utsikt utover Kråkerøy. Soverom 2 mot nord henvender seg mot den rolige takhagen mellom de to Timber-byggene. Dette rommet egner seg godt som barnerom for familier, eller som bibliotek/kontor/gjesterom for enslige og par. 

Den romslige gangen kan gjerne brukes til ekstra oppbevaring og møbleres med enten bokhyller eller ekstra garderobeskap. Fra gangen er det adkomst til det flislagte badet og vaskerommet. Med separat vaskerom blir det mye enklere å holde det flotte badet pent og ryddig, og man unngår forstyrrende lyder fra vaskemaskin og tørketrommel. 

Gangen åpner seg opp i hver sin ende mot en meget romslig kjøkken-/stueløsning. Her er det store vindusflater mot både nord og sør, hvilket gir meget gode lysforhold. Kjøkkensonen befinner seg i midten av oppholdsrommet, og her vil den store kjøkkenøya kunne bli en naturlig samlingsplass. På hver sin side av kjøkkenet er det godt med plass til å innrede slik at både spiseplassen og stuen får gode lysforhold.

Stor balkong med gode solforhold

Fra kjøkken-/stueløsningen er det skyvedører ut til en stor sørvendt balkong, hvor det er mulig å møblere med både spisebord og loungegruppe. Balkongen har gode solforhold langt ut mot kvelden. Her kan man nyte varme sommerdager i rolige omgivelser, med en flott og uhindret utsikt utover nabolaget og naturen sør fra Byhaven.

Du finner flere leiligheter av denne typen i både Timber Nord og Timber Syd. 
Se eksempel i boligvelgeren

Mange fordeler med å bo i borettslag

Byhavens fjerde og siste salgstrinn består av 56 borettslagsleiligheter fordelt på to bygninger lengst sør i prosjektet – Timber Nord og Syd. Borettslag som eieform er langt bedre enn sitt rykte. I Norge er det ifølge SSB et flertall av borettslagsleiligheter – hele 45 % av landets 550 000 leiligheter er i borettslag, mens kun 30 % er selveiere. Det er mange gode grunner til å kjøpe borettslagsleilighet i Byhaven.

Les om fordelene med borettslag