vaerste

Slik blir leilighetene i første salgstrinn

2021-04-28
Med Byhaven ønsker vi å skape et omfavnende og varmt bomiljø hvor livet skal leves. Et hjem midt i byen.

Vi er svært stolte av prosjektets spennende arkitektur, den store takhagen og det positive avtrykket Byhaven og Værstetorvet vil gjøre i byrommet. Men, vi er like opptatt av at du som kjøper skal trives i din nye leilighet. Den vil jo tross alt bli ditt nye hjem. 

Vi har derfor lagt stor vekt på høy bokomfort i utformingen av leilighetene, som får tidsriktig standard og nøye gjennomtenkte materialvalg. Vår interiørarkitekt har arbeidet tett sammen med arkitekt, utbygger og eiendomsmegler for å sikre at boligene får en kvalitet og standard som gjenspeiler prosjektets flotte arkitektur.

Under følger leilighetsplaner til noen av de flotte leilighetene i første salgstrinn.

4-ROMSLEILIGHET:

Vertikal, leilighet 0501

Dette er en omfangsrik og lekker 4-romsleilighet på hele 116,2 m2 i 5. etasjen til Vertikal, med romslig entré med garderobeplass, bad og separat vaskerom. Fra entréen gir en skyvedør adkomst til en stor og luftig kjøkken-/stueløsning med store vindusflater i tre retninger. Fra stuen er det adkomst til to soverom mot nord, hvor hovedsoverommet har eget bad og walk-in closet. Både kjøkken og det tredje soverommet har skyvedører ut til en stor sørvendt balkong.

I Vertikal planlegges det også at alle leiligheter med unntak av 3. etasje vil få tilbud om innglassing av balkong. Dette vil skje som en del av tilvalgsprosessen.

3-ROMSLEILIGHET:

Jadegården, leilighet 0503

En lys og romslig 3-romsleilighet på 75,5 m2 i 5. etasjen til Jadegården, med entré som har adkomst til bad med opplegg for vaskemaskin og stuen. Den delvis åpne kjøkken-/stueløsningen fremstår som lys og luftig, takket være store vindusflater med skyvedør ut til en stor sørvendt balkong. Fra stuen er det adkomst til de to soverommene. Hovedsoverommet har vindu mot sør og skyvedør inn til en bod som kan brukes som walk-in closet. Soverom 2 har et stort hjørnevindu mot sør og vest.

2-ROMSLEILIGHET:

Amber, leilighet 0502

Dette er en praktisk og arealeffektiv 2-romsleilighet på 49,8 m2 i 5. etasjen til Amber. Entréen har garderobeplass og adkomst til bod, bad med opplegg for vaskemaskin og et romslig soverom med plass til garderobeløsning og vindu mot sør. Fra entréen gir en skyvedør adkomst til en lys og romslig kjøkken-/stueløsning med vinduer mot sør og vest, samt skyvedør ut til en stor sørvendt balkong.

Klikk her for å se noen av de flotte leilighetene i andre salgstrinn