vaerste

Slik blir leilighetene i andre salgstrinn

Vi er svært stolte av prosjektets spennende arkitektur, den store takhagen og det positive avtrykket Byhaven vil gjøre i byrommet. Men, vi er like opptatt av at du som kjøper skal trives i din nye leilighet. Den vil jo tross alt bli ditt nye hjem.

Med Byhaven ønsker vi å skape et omfavnende og varmt bomiljø hvor livet skal leves, og vi har jobbet mye med å sikre at boligene får en kvalitet og standard som gjenspeiler prosjektets flotte arkitektur. Likt som for første salgstrinn ha vi i andre trinn lagt stor vekt på høy bokomfort i utformingen av leilighetene, som får tidsriktig standard og nøye gjennomtenkte materialvalg.

Under følger leilighetsplaner til noen av de flotte leilighetene i andre salgstrinn.

2-ROMSLEILIGHET:

Amber Syd, leilighet 0604

Dette er en praktisk og arealeffektiv 2-romsleilighet på 50,3 m2 i 6. etasjen til Amber Syd. Entréen har godt med plass avsatt til garderobe og adkomst til bad med opplegg for vaskemaskin. En dør fører videre inn til en lys og åpen kjøkken-/stueløsning med store vindusflater mot nord og øst. En praktisk bod er tilknyttet kjøkkenet og fra stuen er det adkomst til en stor østvendt balkong. Det romslige soverommet har god garderobeplass, vinduer i to retninger og utgang til balkongen.


3-ROMSLEILIGHET:

Onyx, leilighet 0502

En lys og romslig 3-roms hjørneleilighet på 72,2 m2 i 5. etasjen til Onyx, med vinduer i to retninger. I den store entréen er det godt med plass avsatt til garderobe og adkomst til bod og bad med opplegg for vaskemaskin mot vest, samt til to romslige soverom mot øst. En skyvedør fører videre inn til en lys og luftig kjøkken-/stueløsning med store vindusflater både mot sør og øst. Fra stuen er det skyvedør ut til en stor sørvendt balkong.4-ROMSLEILIGHET:

Amber Syd, leilighet 0506

Dette er en gjennomgående og flott 4-roms endeleilighet på 94,4 m2 i 5. etasjen til Amber Syd. En entré med godt med plass avsatt til garderobe fører videre til en gang, med adkomst til bad, separat vaskerom og de tre soverommene. Hovedsoverommet har stort vindu mot vest, og her får du både walk-in closet og eget bad. Den lyse og åpne kjøkken-/stueløsningen har store vindusflater mot sør og vest, og skyvedør ut til en stor sørvendt balkong.

PENTHOUSELEILIGHET:

Onyx, leilighet 0705

En meget lekker 4-roms penthouseleilighet på hele 121,5 m2 i toppetasjen til Onyx. En entré med godt med plass avsatt til garderobe fører videre til en gang med adkomst til bad, separat vaskerom og to av soverommene. Gangen åpner seg opp mot en lys og romslig kjøkken-/stueløsning med store vindusflater både mot nord, vest og sør. Her er det god plass til både spisestue og stuen, som har skyvedør ut til takterrassen. Hovedsoverommet har godt med plass avsatt til garderobe, eget bad og en skyvedør ut til terrassen. Den meget store takterrassen har svært gode solforhold og byr på en flott utsikt mot både nord, vest og sør. Takket være den enorme størrelsen, hele 92,7 m2, har terrassen mange bruksmuligheter og kan uten problemer møbleres i flere separate soner.


Les om de tre interiørkonseptene du kan velge mellom til din leilighet i Byhaven

Klikk her for å se noen av de flotte leilighetene i første salgstrinn