vaerste

Slik blir leilighetene i Timber Nord og Syd

Med Byhaven ønsker vi å skape et bomiljø hvor livet skal leves. Et hjem midt i byen.

Vi er svært opptatt av at du som kjøper skal trives i din nye leilighet. Likt som for tidligere salgstrinn har vi derfor lagt stor vekt på høy bokomfort i utformingen av leilighetene, som får tidsriktig standard og nøye gjennomtenkte planløsninger.

Fjerde og siste salgstrinn består av 56 borettslagsleiligheter fordelt på to bygninger lengst sør i prosjektet, Timber Nord og Syd. Under følger leilighetsplaner til noen av de flotte leilighetene i de to Timber-bygningene.

2-ROMSLEILIGHET:

Timber Nord, leilighet 502

Dette er en praktisk og arealeffektiv 2-romsleilighet på 49 m2 i 5. etasje i Timber Nord. Entréen har godt med plass avsatt til garderobeskap, og adkomst til bod, bad med opplegg for vaskemaskin og det romslige soverommet. Man kommer videre inn til en lys og romslig kjøkken-/stueløsning med vinduer både mot sør og vest. En skyvedør gir adkomst til den romslige sørvendte balkongen, som henvender seg ut mot den private takhagen mellom de to Timber-bygningene.


3-ROMSLEILIGHET:

Timber Syd, leilighet 401

En lys og romslig 3-roms hjørneleilighet på 67,5 m2 i 4. etasjen i Timber Syd, med vinduer i to retninger. I den store entréen er det godt med plass avsatt til garderobeskap, og adkomst til bod og bad med opplegg for vaskemaskin mot vest, samt til de to soverommene mot øst. Fra entréen kommer man videre inn til en lys og luftig kjøkken-/stueløsning med store vindusflater både mot sør og øst. Fra stuen er det skyvedør ut til en stor sørvendt balkong.


Stuen til leilighet 401 i Timber Syd, sett fra kjøkkenet. Til høyre i bildet ser man utgangen til den sørvendte balkongen. 

3-ROMSLEILIGHET:

Timber Syd, leilighet 405

Romslig gjennomgående 3-romsleilighet på 82 m2 i 4. etasje i Timber Syd. Entré med avsatt plass til garderobeskap, som fører videre til en gang med adkomst til bad, separat vaskerom og de to soverommene. Gangen åpner seg opp mot en lys og romslig kjøkken-/stueløsning med store vindusflater både mot nord og sør. Her er det god plass til både spisegruppe og stuen, som har skyvedør ut til en stor sørvendt balkong.


Den store kjøkken-/stueløsningen til leilighet 405 i Timber Syd, sett fra spiseavdelingen. I bakgrunnen ser man stuen og utgangen til den sørvendte balkongen

4-ROMSLEILIGHET:

Timber Syd, leilighet 406

Dette er en gjennomgående og flott 4-roms endeleilighet på 93 m2 i 4. etasjen i Timber Syd. Entré med avsatt plass til garderobeskap, som fører videre til en gang med adkomst til bad, separat vaskerom og de tre soverommene. Hovedsoverommet har stort vindu mot vest, og her får du både walk-in closet og eget bad. Den lyse og åpne kjøkken-/stueløsningen har store vindusflater mot sør og vest, og skyvedør ut til en stor sørvendt balkong.


Stuen og den sørvendte balkongen til leilighet 406 i Timber Syd.

4-ROMSLEILIGHET:

Timber Nord, leilighet 605

Dette er en stor og lekker 4-roms endeleilighet på hele 120 m2 i 6. etg. i Timber Nord. Entré med avsatt plass til garderobeskap, som fører videre til en gang med adkomst til bad, separat vaskerom og to av soverommene. Gangen åpner seg opp mot en lys og romslig kjøkken-/stueløsning med store vindusflater både mot nord, vest og sør, som gir rikelig med naturlig lys. 

Kjøkkenet har fått en sentral plass i leiligheten. Det kommer med en flott kjøkkenøy og har godt med benkeplass. Spisestuen mot nord er en forlengelse av kjøkkenet, og fra den store luftige stuen er det skyvedører ut til takterrassen. Hovedsoverommet har godt med plass avsatt til garderobe, eget bad og utgang til takterrassen. 

Den store vestvendte takterrassen har svært gode solforhold og byr på en flott utsikt mot både nord, vest og sør. Takket være sin størrelse på hele 50 m2, har terrassen mange bruksmuligheter og kan møbleres i flere separate soner.

Stuen og den vestvendte takterrassen til leilighet 605 i Timber Nord.