vaerste

Velkommen til Byhavens visningssenter

Er du nysgjerrig på standard, kvalitet og materialbruk i Byhavens første salgstrinn? Vi vil gjerne vise deg! Ta turen til vårt flotte visningssenter i 1. etasje i Gamle Beddingvei 27.

Meld deg på visning her

Visningssenteret holder åpent onsdager kl 14.30 - 15.30 eller etter avtale, kontakt megler for å booke møte.

Visningssenteret ligger rett ved Gangbroa på Værste-siden. Her får du informasjon om leilighetene og kan blant annet se utstillinger av det flislagte badet og det stilfulle kjøkkenet, slik som de vil bli i din nye leilighet.

Det er utarbeidet tre ulike interiørkonsepter med gode kvaliteter, som du som kjøper kan velge mellom. I visningssenteret kan du se fargeprøver og føle på materialene som blir brukt i de tre konseptene.

Her kan du også få prospekter til de fem byggene som er i salg, prislister og annen detaljert informasjon. Megler vil gi deg en personlig gjennomgang av leilighetene og bistår gjerne med veiledning i forbindelse med kjøpsprosessen.

Book tid ved å ta direkte kontakt med ansvarlig megler, Per Olav Borgås, på telefon 478 96 900 eller e-post.

Les mer om de tre interiørkonseptene du kan velge mellom i første salgstrinn

I visningssenteret kan du se fargeprøver og føle på materialene som blir brukt i de tre konseptene. Megler vil gi deg en personlig gjennomgang av leilighetene og bistår gjerne med veiledning i forbindelse med kjøpsprosessen. Foto: Terjes Foto