vaerste

Velkommen til ditt Townhouse

Tenk deg et helt nytt liv. Hvor du kan få det du ønsker deg, når du vil ha det. Urbant, sentralt, tilbaketrukket, stille. Kultur, natur, fortausliv pluss hagefred. Byhaven sine Townhouse gir deg husfølelsen midt i byen, med store egne uteplasser og planløsninger som har rom tilpasset akkurat ditt liv.

Byhaven ligger sentralt plassert i Fredrikstads nyeste bydel, Værste. Her finner du en samling moderne og lekre Townhouse, med særpreget arkitektur, stor felles takhage og gode private uteplasser.

Lurer du på hvordan Townhousene ser ut? Kontakt megler for privat visning i vår visningsbolig.

Besøk vår lekre visningsbolig

Ønsker du å oppleve våre lekre Townhouse? Et av husene står nå ferdig som en komplett innredet visningsbolig. Avtal tidspunkt for en privat visning med megler, så gir vi deg en detaljert gjennomgang og forteller gjerne mer om fordelene ved denne flotte og praktiske boformen.  

Snart klare for innflytting

Nå kan du sikre deg ditt helt eget hus eller etasjeleilighet, midt i byen. Byhavens Townhouse består av 19 hus og 10 leiligheter som ligger i den store felles takhagen i 3. etasje. Dette er en sjelden mulighet til å bo litt ekstra smart, godt og komfortabelt sentralt på Værste. Vi har fortsatt flere flotte hus og leiligheter tilgjengelig for salg, som vil stå klare for innflytting fra november 2024.

Et av Townhousene står nå ferdig som en komplett innredet visningsbolig.

Ditt eget hus, midt i byen

Våre Townhouse gir deg følelsen av å bo i et helt eget hus, midt i byen. Her får du mange av kvalitetene fra en enebolig, enten du velger et helt Townhouse eller en av leilighetene. Estetisk, moderne og urbant, i en praktisk og lettstelt løsning. Med rom for å nyte både hjemmetid og byliv. Du kan lese mer om Townhousene her.

To forskjellige planløsninger

De 19 husene kommer i to forskjellige planløsninger tilpasset ulike behov. Begge typene er over tre plan og har en sørvendt markterrasse i 1. etasje, samt en stor takterrasse med takstue i 3. etasje. Utover dette har de to typene soveavdelingen og oppholdsrommet plassert i forskjellige etasjer. Les mer om de to ulike planløsningene her.