vaerste

Vi gleder oss!

Innflytting nærmer seg i Byhaven, og mange har nå vært å besøkt leilighetene sine for å se hvordan det ferdige resultatet vil bli.

Og tilbakemeldingene har vært veldig positive - på materialvalg, helheten og den sentrale beliggenheten

 

Arkitektoniske kvaliteter

Vi tok en liten liten prat med Anne og Tore Karlsøen som har kjøpt leilighet i Jade i Byhaven. Og det var mange gode grunner til det. 

Tore er selv arkitekt, og prosjektets arkitektoniske kvaliteter var helt klart med i beslutningen. Ellers nevner de sentral beliggenhet, planløsning, romslig balkong, hyggelige uteområder og utsikt og solforholdene

“Nå gleder vi oss til et nytt liv i et hyggelig sosialt miljø med nye bekjentskaper og nærhet til sentrum og forretninger. Spesielt gledelig var det å oppleve det sterke forholdet mellom ute- og inne gjennom de store vindusflatene."

 

Nye i Fredrikstad

 Elsie Krey Solnes Grotle og Harald Andreas Grotle vil gjerne ha bolig nærmere barna som bor I Fredrikstad, og Byhaven var en perfekt match når de skulle flytte til byen.

“Beliggenhet og utformingen stemte med det vi ønsket oss: Sentralt, kort vei til barn og barnebarn og til det vi måtte trenge i det daglige av natur og  kultur.”
“Det er mye som er nytt og spennende! Å skape et nytt hjem er litt som å åpne en presang. Positive forventninger!”


En nytt smykke i Fredrikstads arkitektur

Det har blitt investert betydelig tid og omtanke i arkitekturen og materialvalget i Byhaven. Tegl har fått en fremtredende rolle i prosjektets estetiske uttrykk, noe som ikke er tilfeldigLes mer om materialvalg og det arkitektoniske uttrykket til Byhaven her.


Finn din drømmebolig

Det fortsatt et bredt utvalg av boliger i varierende størrelse tilgjengelig for salg i Byhaven. Kontakt megler for en gjennomgang eller se vår boligvelger.