vaerste

Vi har fortsatt noen flotte leiligheter igjen

Det har vært enorm interesse for Innseilingens første salgstrinn, med 63 flotte selveierleiligheter i de tre husene som ligger lengst mot sørvest. Med sin solrike beliggenhet ved Vesterelva har disse byggene en svært attraktiv beliggenhet.

Salgsstarten resulterte i et rekordstort antall solgte leiligheter på ekstremt kort tid. Selv om brorparten allerede er blitt solgt, er det fortsatt mulig å sikre seg en leilighet i første salgstrinn. Her er noen av de flotte leilighetene som fortsatt er tilgjengelig for salg:

A302: Lys og romslig 2-roms med sørvendt beliggenhet

Dette er en romslig 2-roms i 3. etg. i hus A som oppleves som veldig lys og luftig. Her får du et stort soverom og en romslig kjøkken-/stueløsning, som begge har store vindusflater mot sør. Fra kjøkkenet er det adkomst til en inntrukken balkong i hjørnet mot sørøst.

A205: 3-roms hjørneleilighet med tilbaketrukket beliggenhet

Her får du en flott hjørneleilighet i 2. etg. i hus A, som henvender seg inn mot nærmiljøparken mellom husene. Leiligheten har en lys og romslig kjøkken-/stueløsning med store vindusflater i to retninger, samt adkomst til en inntrukken balkong. De to soverommene ligger i hver sin ende av leiligheten.

SOLGT! B202: Flott 4-roms hjørneleilighet med fleksibel planløsning

Dette er en lys og romslig hjørneleilighet i 2. etg. i bygg B, som har store vindusflater både mot sør og vest. Hovedsoverommet kommer med eget bad og en bod som kan benyttes til walk-in closet. Kjøkken-/stueløsning er både lys og luftig og har en flott kjøkkenøy. Fra spisestuen er det utgang til en stor inntrukket sørvestvendt balkong med flott utsikt mot det hyggelige nabolaget og videre ut over vannet i vest. Denne leiligheten har en alternativ planløsning hvor du kan fjerne et av soverommene og få en enda større kjøkken-/stueløsning.

Hus C er snart utsolgt

Hus C ligger lengst vest i prosjektet, ved elvepromenaden og marinaen. Her er de fleste leilighetene allerede blitt solgt, men for deg som ønsker en leilighet i bakkeplan med private utearealer, har vi fortsatt to leiligheter igjen.

C101 – arealeffektiv 2-roms med overbygget markterrasse

C102 – romslig 3-roms som har store private uteplasser med sjøutsikt


Besøk vårt flotte visningssenter

På tomten for prosjektet har vi et flott visningssenter. Her får du mulighet til å se den fine 3D-modellen av prosjektet, motta trykt prospekt og oppleve den fantastiske beliggenheten til hele prosjektet.