vaerste

Vestvendt perle ved Vesterelva

Beliggenhet er noe av det viktigste når du skal velge bolig. Innseilingen får en av de aller beste i Fredrikstad, hvor stikkordene er vestvendt, nærhet til elv og sjø, sentrumsnært og skjermet.  

Vi har lagt stor vekt på å skape den gode følelsen av høy bokomfort og tidsriktig standard i leilighetene. Det er valgt solide materialer og planløsningene er gjennomtenkte slik at leilighetene blir enkle å innrede.

Med vestvendt orientering er fordelene mange, spesielt når hjemmet ditt ligger rett ved en elvekant. Her er både ettermiddags- og kveldssol som kan nytes, mens livet på elva tøffer forbi. Fra beliggenhet rett ved marinaen, og elvepromenaden som løper langs elvekanten, blir dagene luftige og sjønære. Selv om byen og sentrum er rett i nærheten - og med Huthholmen og Kjerringholmen noen bølgeskvulp unna, er det lett å finne skjærgårdsfølelsen ved Vesterelva.

Livet i Innseilingen er et elveliv med supre solforhold og mulighet for egen båtplass nesten rett utenfor døren.

Flotte leiligheter igjen

Det er fortsatt god mulighet til å kapre din drømmeleilighet i Innseilingen og det finnes lekre leiligheter igjen for salg i alle størrelser og prisklasser. Men det gjelder å være rask, hvis du vil bo rett ved elvebredden, på byens kanskje beste beliggenhet.

Din leilighet med båtplass

Hva om du også fikk din helt egenbåtplass i marinaen som planlegges å stå ferdig sammen med første byggetrinn? Det er ikke ofte man har mulighet til å bo tett på marina - og enda færre som gir beboerne fortrinnsrett til egen båtplass.

1-2-3 for Fredrikstad

Stene Stål Gjenvinning, Værste og Solid Eiendom er trioen som utvikler Innseilingen på en av Fredrikstads mest attraktive tomter - alle tre med glødende hjerte for byen, og med mange eiendomsprosjekter på samvittigheten hver for seg.

Kortreiste opplevelser!

Uansett om du skal rundt til Fredrikstads mange tilbud, eller en kort handletur utenbys, er avstandene enkle og greie for deg som bor i Innseilingen. Bil, sykkel eller til fots? Veien er aldri for lang.

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler