vaerste

K60

Eiendommen i Dokka 3 er bygget i 1951 og ble benyttet som både rørleggerverksted og forsyningslager for Fredrikstad Mekaniske Verksted. I 2008 og 2011 ble det gjennomført store oppgraderinger og K60 er i dag et moderne næringsbygg, men med en tydelig industrihistorie.

Det er ledige arealer i 3. etasje. Her kan man få unike kontorlokaler med sentral beliggenhet og flott utsikt over Vesterelven.

Kontor

600 kvm

3. Etasje

Innflytting høsten 2021

Visning etter avtale

Sentral beliggenhet ved elven

K60 ligger sentralt til ved gjestehavnen i Fredrikstad. Herfra er det få minutters gange til Fredrikstad sentrum, og det er svært god adkomst til hovedfarstårene ut av byen.  Du finner både buss- og fergestopp i umiddelbar nærhet.


Utsikt

Sentralt

Ved elven

Et nærmiljø i stor vekst

Værste-området har ca 5.500 studenter og arbeidstakere i tillegg til de som bor på området. Man når alle byens butikker og andre servicefunksjoner innenfor 5 minutters gange. Ca 500 meter til gangbrua.

Værste ønsker å bidra til at Fredrikstad blir en enda bedre by å bo, studere og jobbe i. En god miks av boliger, skoler, næring, idrett og kultur, vil gjøre området til akkurat det.

Lett å reise til

For gående fra sentrum tar  det ca. 7 minutter fra Stortorvet via gangbrua. Bussforbindelse har stoppested i umiddelbar nærhet. 

I tillegg har byfergen anløp på Værste. Byfergen kjører halvtimes avganger mellom Gamlebyen, Isegran, Smertu, Sentrum, Værste, Ålekilene og Gressvik.

Sykkel

Fra deling til parkering

Offentlig

Fra t-bane til flybuss

Bil

Fra E6 til parkering

Kontakt oss direkte eller ved å sende inn skjema under.


Andre ledige arealer