vaerste

K60

Eiendommen i Dokka 3 er bygget i 1951 og ble benyttet som både rørleggerverksted og forsyningslager for Fredrikstad Mekaniske Verksted. I 2008 og 2011 ble det gjennomført store oppgraderinger og K60 er i dag et moderne næringsbygg, men med en tydelig industrihistorie.

Kontor

600 kvm

3. Etasje

Utleid

Sentral beliggenhet ved elven

K60 ligger sentralt til ved gjestehavnen i Fredrikstad. Herfra er det få minutters gange til Fredrikstad sentrum, og det er svært god adkomst til hovedfarstårene ut av byen.  Du finner både buss- og fergestopp i umiddelbar nærhet.


Utsikt

Sentralt

Ved elven

Et nærmiljø i stor vekst

Værste-området har ca 5.500 studenter og arbeidstakere i tillegg til de som bor på området. Man når alle byens butikker og andre servicefunksjoner innenfor 5 minutters gange. Ca 500 meter til gangbrua.

Værste ønsker å bidra til at Fredrikstad blir en enda bedre by å bo, studere og jobbe i. En god miks av boliger, skoler, næring, idrett og kultur, vil gjøre området til akkurat det.

Lett å reise til

For gående fra sentrum tar  det ca. 7 minutter fra Stortorvet via gangbrua. Bussforbindelse har stoppested i umiddelbar nærhet. 

I tillegg har byfergen anløp på Værste. Byfergen kjører halvtimes avganger mellom Gamlebyen, Isegran, Smertu, Sentrum, Værste, Ålekilene og Gressvik.

Sykkel

Fra deling til parkering

Offentlig

Fra t-bane til flybuss

Bil

Fra E6 til parkering

Kontakt oss direkte eller ved å sende inn skjema under.


Andre ledige arealer